- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
death---
csendes tag
válasz
donw3ga #1634 üzenetére
Ha jól tudom úgymond egy ''safe mode'' megoldás miatt olvas ki automatikusan ramból a lap ''lassú'' értékeket. Ezt utána kézzel kell finomhangolni kompatbilitási, meg egyéb problémák miatt. De RiddleR-nek ugyanilyen ramjai vannak (bár talán régebbi széria), és ugyanúgy p5w dh deluxe. Ezért nem igazán értem.
A Geil 800 2x1GB kit Ulra hivatalos honlapján, a ramon, a dobozon mindenhol 800 cl 4-4-4-12 szerepel 2.1V-al (ez még a hűtőbordákra is rá van ragasztva), innentől kezdve nem tudom mire vélni az 5-6-6-18at, amit biosból egyáltalán nem tudok állítani, még rosszabbra se, sőt 5-6-6-18as ha kézzel adom meg BIOS-ig nem jut el a lap (PQI rammal se, lehet az alaplap is hibás), de win alól memsettel se megy lejjebb...
A PQI ramok viszont win alól mennek lejjebb. Jelen esetben a kb 8000Ft-is 667-es pqi ramjaim jobban mennek 800on, mint a geil ultra (~70-80k) vicc ez?
Érdekes dolog e egy ilyen árkategóriájú ramnál, valamint egy hasonlóan olcsó lapnál, de a lapról azért tudjuk hogy nem egy hűdefasza cucc
A storyba még vicces, hogy a geil ramomból egyik modul elszállt, úgyhogy viszem vissza. De lehet alaplapot is vissza kéne vinnem, mert nem gondoom, hogy helyes működés az, hogy biosból nem tudom állítani a memória időzítéseket.
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
donw3ga #1534 üzenetére
ilyenkor altalaban a ''beadagolt'' driverrel van baja a win-nek (nem ismeri fel a raid-ba kotott viynokat)
a masik vicces dolog:
en napokat szivtam azzal, hogy egyszeruen nem tudott a raid-be kotott winyora masolt/telepitett win bebootolni (egyszer sem).. kiteptem a hajam, mire rajottem, hogy az okos win MINDIG a sima sata porton levo vinyora nyomta ra a boot reszt...
ahogy lehuztam az osszes sima sata portos vonyot, egybol ment a dolog.. errol ennyit -
westlake
félisten
válasz
donw3ga #1407 üzenetére
nem ugyanaz a ket file.. osszehasonlitottam oket, es egycsomo kulonbseg van (marmint hexaban) mar akartam mondani, de mindig elfelejtettem.. azok az ertekek mindig ott vannak cmos clear es oc profil load utan... ha nyomsz egy f10-et es rastartolsz, akkor utana mar nem lesznek ott
[Szerkesztve] -
Veriakilis
senior tag
válasz
donw3ga #1353 üzenetére
Végülis a setupban be lehet állítani neki egy audió cd-t, amit aztán a megadott időpontban lejátszik.
Csak az a probléma, hogy primary master/slave-en akarja érzékelni a cd meghajtót,- de ott meg a SATA-s vincseszter van...
Ha átkapcsolom kompatible módba, akkor érzékeli a setuban a music alarm érzékelője a cd-t, de ebben a beállításban meg nem látja a vincsesztert, tehát így nincs windows...
[Szerkesztve] -
Veriakilis
senior tag
válasz
donw3ga #1351 üzenetére
A BIOS-ban bekapcsoltam, de az ASUS füzetben egy programot is mutogatnak.
Azt viszont nem találom.
Az ASUS füzet irogat valamit a telepítésével kapcsolatban:
1. ...
2. Click the Utilites tab chose ASUS Music Alarm to install the utility.
3. ..
4.
Szóval azt irogatja, hogy az utilites alol lehet telepíteni, csak hát nincs az utilites alatt Music Alarm program.
Egy óra forma programon mutogatja a gombokat. -
zöld
csendes tag
válasz
donw3ga #1294 üzenetére
Nos a csatogtató továbbra sem hajlandó működni. Ami érdekes, hogy feldugtam
a notebookra és ott azzonali hatállyal működik a kikapcsoláson kívül, mert ez a funkciója csak ASUS lapokon érvényesül. Jelenleg folyamatosan DISCONNECT-en áll. Amit még észre vettem, hogy az RTWLant rögtön letiltja a gép induláskor. Holnap új harc indul a csatért, mára csati:én 1:0.
-
zöld
csendes tag
válasz
donw3ga #1294 üzenetére
Mikor annak idején összeraktam a Cambridge-met eldugtam az egyik kábelt és csak az általam S/PDF nek gondolt lukba dugtam a madzag másik végét, persze, hogy nem szólt a szerencsétlen. Most nézem a fenekét, hogy elcsesztem a dugdosást. Hiába no f@sz vagyok. De a lényeg, hogy most már megy mint az állat és nincs annyi drót. Most jön a másik, a távcsati.
-
Lalaboy
őstag
válasz
donw3ga #1288 üzenetére
En nem talaltam, de az XS forumban is csak a gyorsabb bebootolast talaltak!
M3kk altal kozolt bios-link viszont nagyon erdekes! Sajnos egyenlore nincs, akinek lenne vele kapcsolatban tapasztalata! Letoltottem, de a Cerka ala nem latom ertelmet feltenni. Az igert 1.85V NB-nek adhato fesz. felettebb ''kivanatossa'' teszi, mivel leomlana egy fal, ami hatart szabott a lap tuningolhatosaganak! -
zöld
csendes tag
Szia! Na azt látom, hogy DISCONNECTED a távirányító, ezek szerint nem működik? Nekem idáig nem sikerült életet verni bele. Persze az S/PDF-en sem jön egy fikarcnyi hang se. Ez a két hiba stabil, de több gondom nincs vele. Kipróbáltam az összes bios verziót, de semmi változás. Az új remote kontrollt is felraktam, mindhiába.
-
westlake
félisten
válasz
donw3ga #1123 üzenetére
ellentetben a hozzad hasonlokkal, en legalabb valami ertelmeset teszek hozza egy egy topikhoz, nem pedig csak bebufogok neha valami ellenseges dolgot.. lehet, hogy a tobbi forumozonak erre van szuksege, de en ezt kotve hiszem..
te nyugodtan folytasd csak a gyerekded hozzallasod... majd kinovod egyszer.. -
AMATŐR
őstag
-
-
-
attika80
aktív tag
Nem is az asus-ra fogtam a dolgot
Hirtelen felindulas tudod
:
Milyen hutot cserelsz rajta 5 perc alatt?? Viszont az mindenkeppen idegesito, hogy egy conroe ready lap megsem conroe ready!!! Miert kell nekem meg kulon masik procit vennem, hogy hasznalni tudjam? Azert ez eleg gaz de nem mentegetozes. Ugy is nagyon gondolkodtam, hogy minek nekem asztali gep! Nem jatszom csak netezek arra folosleges a csucsgep
[Szerkesztve] -
RiddleR
aktív tag
-
B@dsector
aktív tag
Bátyámtól kölcsön kértem egy 512MB Corsair XMS 667 memóriát, azzal sikerült elindítanom úgy hogy kivettem az elemet és bekapcsolást követően egy rövid ideig nyomva tartottam az insert gombot. Következő indításkor megint ugyanezt kellett el játszanom, harmadjára pedig már ezekre sem reagált...
nem is sípolt, ha kivettem a RAM-ot. Most elég szomorú vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Gigabyte GA-990FXA-UD3 rev. 4.0 AMD AM3+ alaplap
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest