- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hbruce000
tag
Cm hyper tx!
Ami Neked is volt!Közben rájöttem, h az én lapomra föl lehet tenni rendesen, mert a felfogató keret 90 fokkal el van fordítva a 32 höz képest! Mázli
+ remélem a borda elfér alatta (a hütö talpától a müanyag szoknya aljáig kb 3,5 cm hely kell), de az meg majdnem olyan mint a 32-n, amire ugye Neked ráment!
Azzal már nem kell az ''örök cpuvadászmezők'' -re mennie!!! -
szacsee
nagyúr
válasz hbruce000 #1595 üzenetére
Az még odébb lesz, elötte táp, vinyó, majd a ram. De írd le a tapasztalataidat.
A szárazjeges dolgot haverék megcsinálták, nem bátrak voltak, hanem böszmék.
P4P800 E Delux +prescott + 7800 Gs agp.
A jeget a vidkari tetejére rakták, aztán mondták milyen jól lementek a hőfokok.
Én azért a proci alá raktam volna vattát, a vidkarira meg polifom szivacs + nylon zacsi.
Ők csak a zacsit tették alá (zacsiba volt az ice).
Naon nagy mákjuj volt, akár egy kondi lába (vidkari tetején kilóg) ki is bökhette volna és akkor pá konfig pá. -
Dr.Burn
őstag
Nektek is lassu az asus honlapja?
"Later Nerd!"
-
Dr.Burn
őstag
Az asus lapnal van olyan lehetöseg biost frissiteni mint az abitnal egy progibal win alol?
"Later Nerd!"
-
-
szacsee
nagyúr
EMBEREK
A brisbane top 10 még nem telt be, magyar neveket akarok ott látni!
[link]
Naon nem is kell megcibálni, hogy a top 5-be bekerülj!
Ha normális lenne a tápom, már ráncigálnám a gépem.
Szerk: reggelre valakinek innen ott legyen a neve!!
[Szerkesztve] -
flegos
senior tag
Udv!
Nem tudom találkozott-e már valaki ilyen jellegü problémával M2N-SLI Deluxe lapnál, elég gyorsan bejön a win de utána marha sokáig gondolkodóba esik. Vagy a halozat kereses tart neki sokaig, de azt se ertem miert ha igy is van, vagy Mcafee lassitja le, hogy teljesen felaljon a rendszer esetleg valami más? Mi lehet a gond van valakinek otlete?
koszi''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
Száni
tag
-
szacsee
nagyúr
Tesztelgettem egy picit.
Az mitol lehet, hogy a win betöltésekor újraindul a gép, mikor a HDD nekiáll dolgozni húzott rendszernél?
Sata hátráltatja, vagy több fesz kell a procinak?
Szerk: még sok tapasztalatot kell gyűjtenem a lappal kapcsolatban!
[Szerkesztve] -
szacsee
nagyúr
Hát igen, az előző konfikomban egy darabig prescott volt, utána tudtam szerezni northwood magos procit. A prescott mindenesetre fűtött rendesen.
Télen nem kellett fűtenem, tavasszal meg már a klímát is bekapcsolhattam.
Szerk: a második HDD most kezdett szarakodni (hibás szektor, fagyások), az előző meg maxtor volt, arra azt hittem szar széria, mert volt már dolgom gagyi maxtorral.
(sorry nem akarok megbántani senkit, aki maxtor tulaj)
[Szerkesztve] -
Pero
senior tag
Hi valaki megtudná mondani nekem hogy az M2N-SLI-Delux, és az M2N-e lapok BIOSA miben más, melyikkel lehet jobban húzni? Amúgy csak az SLI a különbség?
-
szacsee
nagyúr
Az sli deluxe-al több feszt lehet adni, jobban húzhatóak a cumók bennne, mint az M2N-E-ben.
Ha tuningolni is szeretnél, szerintem Deluxe, ha nem, akkor M2N-E.
Bon3ss: Az első vinyóm ami bedöglött maxtor volt, a mostani Samsung 120 jj (asszem).
Maxtornál fagyás, megmerevedik a kép, reset (utána hibás szektort találtam rajta) ezek egyre gyakrabban fordultak elő, így gariba levásároltam.
A samsung is már kb 3 hónapos és kép merevedik, de az egeret tudom mozgatni.
Néha a wincsi olyan hagot ad ki, mintha az áram ivet hüzna (hasonlít rá) és egy kattanás, mint amikor bekapcsol. Szerintem táphiba. Ha nem már akkor is itt az ideje a cserének. -
flegos
senior tag
Üdv emberek!
Egy kicsit bütyköltem a gépet a minap, minden ok raktam, kulon léghütést a RAM-okra is igy most hidegek Csak 1 gondom van az északi vagy a déli hid nem tom melyik melyik
kicsit melegnem talalom 2640MHz-n, mi lehet a probléma van valami ötletetek?
köszi''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
Pero
senior tag
válasz szacsee #1641 üzenetére
még egy kérdés, elöttem nem tiszta hogy az M2N SLI Delux az 2x16 PCIe vagy csak 2x8?
És mit takar h ezzel jobban lehet húzni sokkal jobban? Én egy x2 4000+ tervezek bele, eredetileg 2400 ig akarom húzni de ha elbírná akkor talán 2800 ig egy AC Freezer 64 PRO-t tervezek rá. vagy ezekhez az igényekhez elég egy M2N-E is? -
bnss
veterán
Ezt eddig enm mondtad, hogy iylen mértékben melegszik, persze, ez nem a normális kategóriába tartozik már. Még esetleg megoldás lehet egy borda felszerelése is.
Pero: az a 4000+ szvsz 3GHz környékéig kisebb feszemeléssel simán elmegy. Azt értette azon, hogy jobban tuningolhatsaz azzal a lappal, hogy több fesz lehet adni az egyes egységeknek, vagy éppen lehet adni plusz feszt.
[Szerkesztve]"Ép hardverben ép szoftver..."
-
flegos
senior tag
Udv!
Hátt töbszöri nekifutásra, különféle próbálkozások közepette, elertem a proci maximumát legalább is azt hiszem, az általam ismert technikák beállitások során 2640MHz a vége az X2 4600+-nak. Nem nagy eredmény de legalabb megismerkedtem valamelyest a tuning rejtelmeivel. köszönöm mindenkinek a tippeket ötleteket, segítséget. Ha meglesz a 6000+-om újra nekifutok megnezzük azzal mire jutok
A 6000+-ososkról lehet tudni melyik a tuningbarát?
Ha van még ötletetek akkor ne kiméljetek
Udv a társaságot!''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest