- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.Robi87
tag
válasz biomechanika #1298 üzenetére
Mire szeretnéd használni a géped? milyen Geilt akarsz bele... value vagy ultra tipusút?
-
éN79
addikt
válasz biomechanika #1299 üzenetére
Szia!
Mindenféle problémától mentes a tervezett párosításod, azaz az M2N32 SLI D és példának okáért a Geil Ultrák. Mennek is mint a meszes, úgy 1G-n CL5-ben. -
Zoli329
addikt
válasz biomechanika #1305 üzenetére
A 2 között csak az időzítés eltérő. De ha jó Value-t fogsz ki, akkor különbség sincs. Igazából a leírt dolgokra elég a CL5 is
-
P.Robi87
tag
Én teljes mértékben egyetértek Zoli329 hozzászólásával.. Value is eléggé jó tőlük teszteket láttam.. de eléggé tetszettek az eredmények
-
éN79
addikt
Még egy vélemény arra vonatkozóan, hogy teljesen mindegy, hogy value-t v. ultra-t veszel, tényleg nem számít az az időzítésbeli különbség annyit.
-
biomechanika
csendes tag
Köszönöm mindekinek a segítséget. Maradok a value-nál és spórolok egy 10-est. Abból vendégeim vagytok egy sörre
-
P.Robi87
tag
válasz biomechanika #1315 üzenetére
Pont sört? Inkább neee... én utálom marad a tömény!
-
szacsee
nagyúr
Na hali all!
Videókari update lett volna, de elhalasztom, lesznek azok ócsóbbak is, ha kijön az r600.
Valszeg ram update.
Kingmax megy a ...-ba, helyette tervezek Geil 800-as ból valszeg ultrát.
2x1 gb vagy 4x1Gb-ot. Az utóbbin azért gondolkozom jobban, mert XP- no swap (igaz nem lát 4Gb-ot az XP), meg később, ha áttérek a Vistára, akkor nem lesz gond a gammákkal sem.
A 64-bites oprendszerekről, meg progikról nem is beszélve.
Csak az a baj, hogy 2x annyiba kerül, mint az első megoldás.
Ha a kingmaxokat jó áron el tudnám adni...
Mennyit érhet a használt piacon 2x512 Kingmax Mars DDR2 800 Mhz?
[Szerkesztve] -
szacsee
nagyúr
Arrra már rájöttem, hogy gammáknál nem naon számít az időzítés.
Szerintetek működne:
Meglevő mem 2x512 egyik rampár foglalatban
2x1Gb a másik rampár foglalatban.
4 memóriánál csk 4 ugyanolyan rammal megy a dual channel? -
hoax
senior tag
Hello uraim!
Egy kis segítségre lenne szükségem olyan embertől, aki rendelkezik M2N32-sli lappal és multiméterrel.
Történt ugyanis, hogy hozzám került egy lap, aminek a hátoldaláról egy smd alkatrész leugrott(eltűnt), illetve egy megsérült.
Namost!
Ha valaki ki tudná nekem mérni, hogy mik az értékei ezeknek az alkatrészeknek, vagy, hogy egyáltalán kondiról, esetleg ellenállásról van-e szó, nagyon hálás lennék!
Mivel tudásában és értékében is magas szintű lapról van szó, ezért nem szivesen dobnám ki...
Tehát ha valaki érez némi elszántságot ilyesmire, az kérem jelezze!
Fotókat küldök, ha valaki esetleg bevállalja!
[Szerkesztve]Don't panic!
-
bnss
veterán
A Zalman 9500 és CM Hyper TX között vacilálok, ha jól sejtem, neked mindkettőt volt szerencséd kipróbálni. A kérdésem az lenne hűtő teljesítményben melyik volt a jobb, mert olvastam ilyen véleményt is, olyant is, ezért gondoltam ,hogy inkább egy szakavatott kollegát kérdezek meg. A másik, a CM rálógott az egyik mem foglalaltra? Köszi szépen előre is az infókat.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
éN79
addikt
Fura, de nálam értelemszerűen azonos körülmények között a CM bizonyított jobban (bár az fentről lefele dolgozott, a Zalmi meg a klasszikus elölről-hátra irányt tartotta). Méghozzá Orthos alatt jó 10 fokkal jobb volt a CM, igaz mindkét hűtő húzott procin, min fordulatra lecsavart ventivel dolgozott.
Viszont miután a lap túlfeszelését megoldottam, máris prímán hűt a Zalmi is, nem megy ORthos alatt 48-50 fonál feljebb. A 9500-as mellett simán be-ki lehet szerelni a ramokat, a CM fölé lógott igaz, viszont ki lehetett alóla venni a ramokat, avagy elfértek alatta még a geil-ek is, amiknek nagyobb a bordája, mint az OCZ-knek. -
Zoli329
addikt
Meg kellene már írni a blogot..
-
bnss
veterán
Megfontolandó, amit mondasz. Extrém tuning esete eleinte csak kipróbálásig tartana, de nem szeretném akkor sem megsütni a chipet.
Jól mutat a Zalman, ez is lehetne egy szempont, viszont én az AT verzióra pályáznék, nem kell LED-s venti. A Zalmanhoz - ha jól olvastam - szükséges valami speciális rögzítő elem?"Ép hardverben ép szoftver..."
-
éN79
addikt
Az AM2-es 9500-hoz semmi külön lefogató nincs. A gyári keretre megy rá, egy egyszerű kis lefogató lappal, aminek hála ezen a lapon is be lehet állítani az elölről-hátulra irányba, hiszen a hűtő talp részének tetején ki van alakítva egy kis pót ill. kis vályatok, ebbe illeszkedik mindkét irányú felfogatás esetén a kis leszorító lemezke.
-
d(-.-)b
csendes tag
Üdv!
Azt lenne a kérdésem,hogy m2n32 sli deluxe wifi-m lesz, és amd x2-est szeretnék bele, és corsair ramot vennék bele twinx 800 Mhz-eset 2gigával. Ez mennyire kompatibilis a konfiggal? Érdemes a cl4 miatt többet fizetni?
Videokaribol sztetek érdemes 7900GS-t venni?
Köszi!
Bocsi az off-ért!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Overwatch 2
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest