Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Valami baja van a tápomnak
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Minitablettel készül a Huawei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeretem az Assa részeket, de ebben egyet kell hogy értsek.
Még nem játszottam vele (várok pár Patch-et) de valahogy belekeveredtem egy magyar Shadows live sztrímbe YT-on és 10 perc után nyugtáztam, hogy még az sem lenne baj ha soha nem vinném végig.
Ghost of Tsushima ezt agyon vissza veri és én személy szerint semmi mást nem láttam csak egy át skin-ezett Valhallát.
Ez meg azt is megmutatja mennyire profi játék lett.
Úgy látszik az Ubi soha nem fogja már kinőni ezeket a tipikus Assa bugokat, félelmetes nézni, hogy ezt a játékot 15$ -nál drágábban merik árulni.
Ennek kb egy DLC árát kéne képeznie amit egy Bundle-be beleraknak később 5$-ért.
Még az előfizu árát sem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkBook 14 i5-1135G7 16gb ram 512 SSD FHD IPS
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- XPS 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest