Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• a2d2

addikt

válasz Vertigo18 #321 üzenetére

Mi még csak Pteranodonon megyünk. Felszerelkeztün hogy befogjunk valami nagyobb madarat. Ez az Argentavis gondolom erősebb mint a Pteranodon. Tegnap este meg is döglött az amelyik velünk jön szállítónak. Két kisebb gyíkszerűség támadta meg, nem is találkoztam még ezekkel. Nagyobb volt mint a Dilophosaurus, ugyanúgy megmérgeztek, aztán csak annyit tudtam csinálni hogy néztem magam kívülről ahogy szétszedték a fémpáncélomat és megöltek engem, utána meg jött az értesítés hogy a Pteranodon is kinyúvadt.
    Valami rosszul lehetett beállítva nála és nem védte meg magát. Fogtam a 66-osomat és beállítottam passzívról agresszívre, na az meg akkor elkezdett nekiállni és mindennek nekiment. Győztem leállítani. Most passzív/menekülésen áll.
    Ez most amúgy az új csapat már, mert múltkor sikerült hármat is kinyírni mikor még nem tudtam hogy nem lehet befogni az alpha raptort. Beleeresztettem az összes nyilamat, utána meg pteranodonháton kezdtem el bele-belecsípni, csak épp egyszercsak elérte az egyik szállító pteranodont és nekiálltak letámadni. Persze megmakkant az összes.
    Szóval a semleges meg ezért nem jó, mert akkor meg visszatámadnak amit nem mindig kellene :)

Új hozzászólás Aktív témák