Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Otthoni időjárás-állomás
-
PROHARDVER!
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
Vertigo18 #321 üzenetére
Mi még csak Pteranodonon megyünk. Felszerelkeztün hogy befogjunk valami nagyobb madarat. Ez az Argentavis gondolom erősebb mint a Pteranodon. Tegnap este meg is döglött az amelyik velünk jön szállítónak. Két kisebb gyíkszerűség támadta meg, nem is találkoztam még ezekkel. Nagyobb volt mint a Dilophosaurus, ugyanúgy megmérgeztek, aztán csak annyit tudtam csinálni hogy néztem magam kívülről ahogy szétszedték a fémpáncélomat és megöltek engem, utána meg jött az értesítés hogy a Pteranodon is kinyúvadt.
Valami rosszul lehetett beállítva nála és nem védte meg magát. Fogtam a 66-osomat és beállítottam passzívról agresszívre, na az meg akkor elkezdett nekiállni és mindennek nekiment. Győztem leállítani. Most passzív/menekülésen áll.
Ez most amúgy az új csapat már, mert múltkor sikerült hármat is kinyírni mikor még nem tudtam hogy nem lehet befogni az alpha raptort. Beleeresztettem az összes nyilamat, utána meg pteranodonháton kezdtem el bele-belecsípni, csak épp egyszercsak elérte az egyik szállító pteranodont és nekiálltak letámadni. Persze megmakkant az összes.
Szóval a semleges meg ezért nem jó, mert akkor meg visszatámadnak amit nem mindig kellene
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Borderlands 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- Philips LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Kuponkunyeráló
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest