Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Laptop 200 ezer árkategóriában
- Bluetooth hangszórók
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Várja az első ügyfeleket az Intel 18A nevű node-ja
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
Szerintem meg nagyon is kellene az az AI zajszűrés, nyáron a gyerekem keresztelésén fotóztam. Sony A6000 apsc és Tampron 17-70 f2.8. Csoportképeknél kellett a rekeszelés, vakum nincs
ergo ment az ISO az egekbe. Ezzel nem is volt baj, szerintem korrekt beltéri templomos képek lettek így is, de a zajszűrés nagyon kellett. Jó lett volna iPaden is megcsinálni, ez a funkció mehetne a mobilverzióba. (Btw, egy kib@szott lifetime előfizetésnek is örülnék, de ezt a konstrukciót valahogy elfelejtették a cégek mára....
)
-
-
hegedus001
aktív tag
Nem csoda, 1 éve még én is 9th iPaddel toltam a fotó szerkesztést, utána pedig upgradeltem először egy Air 4th-re majd egy M1 iPad pro ra.
Brutális a különbség. A RAM többlet nagyon durván érződik a 9. generációs után. A komplexebb maszkolásokkal replaceekkel már abszolút nem tudott megbírkózni. Csak azt sajnálom, hogy hiába fizetsz elő, sokkal butább a mobil verzió mint az asztali. Zajszűrés pl még mindig nincs benne, az objektumon belüli maszkolás is kb fél éve ha megjelent a mobilverzióban. Pedig sokkal inkább kézreállna iPaden szerkesztgetni mint Mac-en, valahogy sokkal intuitívabb a pencil miatt. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Klasszikus, népszerű, időtálló, alapvetés. Nem egy nagy szám, de nagyon nem is lehet vele mellélőni.
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Laptop 200 ezer árkategóriában
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bluetooth hangszórók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Windows 11
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Várja az első ügyfeleket az Intel 18A nevű node-ja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest