Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabex

    őstag

    válasz Zizi123 #3572 üzenetére

    Akkor fuss neki még egyszer, ha nem érted :) Cache méretet figyelted? Abba már nem megyek bele, hogy miért számít, ha nem tudnád keress rá. Honnan tudjuk, hogy alacsonyabb a TDP? Attól, hogy fejlettebb gyártástechnológia (nem kerestem rá az FF meg a HKMG technológiák leírására) az nem biztos, hogy egyenesen arányos az alacsonyabb TDP-vel...
    Az lehet, hogy tökéletesen fut, de ha multitaskingról van szó, akkor már szerintem nem olyan zökkenőmentes. Pl. ha bedobsz a gyerkőcnek a hátsó monitorra egy rajzfilmet, közben megy a navi és a spotify, na akkor megnézném azt a 2 Gigát, h mire elég :)
    Egyébként meg te írtad, hogy nincs igényed / szükséged a 4 Gb memóriára egyelőre, mert nem használnád ki... Na de ha lenne? Akkor mit választanál? Iphone részre no comment, ha már itt is megold minden problémát :DDD De tényleg nem értem a szívfájdalmad, ha neked nincs igényed jobb eszközre, akkor minek is tetted szóvá ezt a PX6 dolgot? A többieket próbálod felvilágosítani , hogy itt is létezik Intel ? Egyébként meg mindenki szíve - joga szerint dönt, hisz véleményt kér egy adott eszközről amit már kinézett és bedobja a linket ide...
    Szerintem engedjük el ezt a dolgot, mert nincs értelme rugózni ezen, hiszen a topikban saját tapasztalatok alapján írnak olyanok is akiknek nem lett javasolva semmi, de mégis az derül ki, hogy vagy a PX5 vagy a 6 amit vettek maguktól.

    Szuszinhonak adott válaszod: Régen nem az igény miatt jártak ilyenekkel, hanem azért, mert csak ezek voltak :DDD Akkoriban inkább presztízs kérdés volt az autó, nem igény... Ha az igényt nézzük, akkor ott sem volt túl sok opció, mert akkoriban az volt a lényeg, hogy legyen 4 kereke és guruljon, nem a kényelem vagy az extrák.

    "The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

Új hozzászólás Aktív témák