Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keeperv85

nagyúr

válasz modflow #1745 üzenetére

Megmutassam hogy lehet moreloacal2 nélkül? Persze hogy megmutatom,csak nehogy valaki belefulljon ebbe a mélyvízbe.. ;]

Elsőre kell két fáj a romból, működő adb, root és apktool, érvényes szignó, Linux...

Utána irány a Terminal:

mkdir workdir //kell egy könyvtár...
    cd workdir //..bele kell menni...
    adb shell ls framework/*.apk | tr '\r' ' ' | xargs -n1 adb pull //a framework mappa apk fájlok letöltése
    ls *.apk | tr '\r' ' ' | xargs -n1 apktool if //Erőforrás táblák kibontása, az összes most kapott fájlból
    ls *framework*.apk | tr '\r' ' ' | xargs -n1 apktool d -s //apk visszafejtése

Most megkeresed a kibontott könyvtárat, majd:

cd kibontott könyvtár/res
    mkdir values-hu-rHU
    gedit arrays.xml

Ezt írod bele:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <resources>
    <integer-array name="maps_starting_lat_lng">
    <item>47162494</item>
    <item>19503304</item>
    </integer-array>
    <integer-array name="maps_starting_zoom">
    <item>4</item>
    </integer-array>
    </resources>

Mentesz, majd:
    apktool b kibontottkönytár
    sigsystem kibontottkönytár/dist/kibontottkönyvtárneve.apk kibontottkönytár/dist/kibontottkönyvtárneve.apk

Itt jegyezném meg, hogy természetesen a "sigsystem" nem külön csomag, hanem egy általam készített egy soros script, amit a bin könyvtárban helyeztem el és a szignózást hajtja végre, ha megkapja a be és kimeneti fájl paraméterét

Ha eddig megvagyunk, akkor:

adb push kibontottkönytár/dist/kibontottkönyvtárneve.apk data/local/tmp
    adb shell
    $ su
    # mount -o rw,remount /system
    # cp data/local/tmp/kibontottkönyvtárneve.apk system/framework
    # chmod 644 system/framework/kibontottkönyvtárneve.apk
    # reboot

Ha nem csesztünk el semmit, akkor most már listában is választhatunk magyar nyelvet...

A "kibontottkönyvtárneve" szinonimát azért használtam,mert nem mindig a framework-res.apk-t kell szerkeszteni,de az esetek 99%-ában ő lesz a befutó...

Új hozzászólás Aktív témák