- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
cappa72 #54184 üzenetére
No uram. Fejlemény.
Először rossz könyvtárba tettem a frissítőállományt. Egy erős kávé után ma nekifutottam megint. Simán lefutott. Már a gyári felület köszön vissza.
Persze csájául. Itt már van belső SD is. Jelenleg a root-olással és a kínai vackok eltávolításával küzdök.
Ezen a szépségen nincs Vol- + PWR gombos Factory mode. Az MTK DroidTools meg feszt ujraindítja.
van egy ERoot nevű valami, az nem rootloja, a OneClickRoot szintén nem. A Bin4ry scriptjét a gép nem tölti le, mert szerinte rosszindulatúHa sikerül root-olnom és lesatírozni a pálcikabetűs cuccokat, lementem és a szükséges állományokat megosztom veled, ha megmondod mi kell a CWM-hez, meg egyéb dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged