Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al3xT
tag
válasz
iMaverick
üzenetére
-Valami gond van a kijelzovel. A kek/cian egy bizonyos arnyalatanal vibral.
-az elso honapban a hatlapbol letort egy pici darab, pedig vegig szilikon tokban volt.A tobbi gond az szoftveres (GPS, hangero gomb hektikus mukodese, neha nem reagal vagy belassul a telefon, aggressziv fenyeroszabalyozo stb). Rettento idegesito egy ido utan.

Aztan van, amire nem gondoltam a vetelkor.(pl nincs HSPA+)
Az ar relativ. Kb. 160 fontert vettem tavaly a G3-at. Ha minden igaz, akkor jovo heten jelenik meg a Motorola Moto G (135 font), illetve ki lehet fogni alig hasznalt keszuleket. (a felesegemnek egy szinte uj HTC One-t vettem 240 fontert, amiben mar benne van a bor tok ara is). Komolyan gondolkodom, hogy veszek egy Nexus 5-ot.
Ha barmi gondom van, besetalok az uzletbe es vagy adnak egy cserekeszuleket, vagy egyszeruen adnak egy uj telefont. Ez meger nemi penzt, plane ha azt nezem, hogy vam+afa+"szallitas" is benne van a helyi arakban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xbox Series X|S
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- További aktív témák...
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

rá. igaz nem stock rom, de írtam multkor hajnalban, hogy a sony xperia C is megkapja előzetes tervek szerint. és ha az megkapja akkor nyert ügyed van csak portolni kell az amoira.