Aktív témák
-
csatakacsa
tag
En is koszonom gyuszmo. En sem hallottam rola de isten kiraly. A hirados teszt is mukodott 95%at beirt hibatlanul. Tokeletes es tenyleg csak egy ket szot kel beirni 30 helyett
LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
Adamis
őstag
válasz csatakacsa #44403 üzenetére
A hirados teszt is mukodott... - nem mondod, hogy begépeltetted vele a híradót?
Amúgy erre valaki?
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz gatto_ #44398 üzenetére
Gyári, most nézem a telefon topikjában ,hogy mennie kellene a telón, de valamiért nem akarja az igazságot.
Nem tudom, hogy az alkalmazás újra telepítése megoldaná-e, nem kavart-e be a sok bill. alkalmazás korábban, lehet azt még kipróbálom.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
air
nagyúr
válasz stefi68 #44359 üzenetére
Azért mondattanilag vannak benne hibák. Az "Eddig nagyon jó" és a "minden szó stimmel" után vessző kell, a mondat végére pedig pont, nem felkiáltójel.
Egyébként hogyan csináltattál vele új sort?[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
gatto_
senior tag
Nem tesz magától vesszőt, meg pontot. Legalábbis nem mindig. Mondani kell neki a végén, hogy pont. Sőt a második mondatot pl. nem is kezdi nagybetűvel, de ha úgy kezded a mondókád, hogy "nagybetűvel" ....... akkor nagybetűvel kezdi. Kéne szerezni egy magyar nyelvű listát az ilyen finomságokról, mert így magunktól rájönni elég nehéz. Hatékonyabb lenne, ha tudnánk is használni.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Köszi, megvan.
═════════════════════════════════════════
-
gipsztigris
addikt
Mondani kell neki, hogy "Újsor".
(#44408) gatto_
Meg az sem volna rossz, ah tudnám(nk), hogy a saját szótárat hogyan kell használni ill. szerkeszteni....hogy felismerjen olyan szavakat is amik pl. szleng szavak.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
air
nagyúr
válasz gipsztigris #44410 üzenetére
Köszi. gatto_-nak is.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
S e t h
nagyúr
Leszedtem, újra is raktam, a két kis ikon felvillan alul ha rájuk tapintok, de hiába pofázok neki, semmit sem csinál.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
gatto_
senior tag
válasz gipsztigris #44410 üzenetére
Szerintem hangfelismerős, diktálós saját szótár nincs. Erre nincs befolyásunk. A Dragon szerverein tárolják az adatbázist, ami folyamatosan a fejlődik ugyan, egyre rohamosabban a felhasználók számának növekedésével, de ha mondjuk a barátnőd becenevét feldiktálod, aminek köze nincs, egy normál magyar szóhoz, azt nem fogja legközelebb helyesen leírni. Ha így lenne sok trollkodásra, és visszaélésre lenne lehetőség. A saját szótár a telefonodon tárolódik, de csak a bepötyögött szavakra van hatása. Jól jön pl. az email címek beírásakor a bejelentkezéseknél. Nekem elég csak egy kis b-t beütnöm és már dobja is az email címem felül.
-
-
ncc1701
veterán
Olyan létezik, h egy rootolt teló egyszercsak rootolatlan lesz? Kb 2 hete rootoltam, tegnap akartam rajta vmit birizgálni, erre közli, h rootolni kéne.
-
-
Viper26
nagyúr
Google drive alapértelmezés szerint hová menti a dolgokat telón?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Richee11
senior tag
melyik a legjobb MSN progi telóra? és szerintetek érdemes vírusirtót feltenni telefonra? nem lassítja illetve szívja a telefon akksiját?
-
ng0ofy
KORREKTOR
Sikerült megcsinálni a telefont Így felraktam rá egy új ROMot, kellene egy link nekem cyanogenmod 9-hez való gapps hoz. Huawei u8500. Aki tud segítsen.
-
dokee78
félisten
Nálam mostanában kilep az opera mobile, ha ranyomok egy kisebb flash lejátszásra. Gyári ICS alatt.
-
Ronyn
senior tag
Továbbá ismert kifejezések:
Dollár jel
Font jel
Yen jel
Copyright,copyright j e l
Alsó vonal
Paragrafus
Kukac
Zárójel, zárójel bezár
Kapcsos zárójel, kapcsos zárójel bezár
Hullámvonal
Osztás jel
Szögletes zárójel,szögletes zárójel bezár
Fok jel
Kettőskereszt
Kettőspont
Csillag,csillag jel
Csőrös zárójel, csőrös zárójel bezár
Per jelviszont érdekes módon sok kifejezés van amit nem ismer
pl. ismeri a tudás kifejezést de azt hogy tud már nem .
Vagy csak én artikulálok rosszul
pl. a rosszul kifejezést sem tudtam vele leíratni...[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
Ronyn
senior tag
Most vettem észre hogy a battery monitor widget is tudja nagyjából azt amit a better battery (meg még csomó minden mást is ) úgyhogy uninstall
Ego sum... Ronyn 🧔
-
gyuszmó
őstag
válasz csatakacsa #44403 üzenetére
Nagyon szívesen
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Land
veterán
Market akciókról lehet kapni értesítést?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
ncc1701
veterán
Tuti nem tettem tönkre, mert azóta kb annyi időm van a telót buzizni, h hetente 2 töltéssel elketyeg (htc one v). Most restartoltam, hátha, de nem segített. És tuti rootolva volt, mert telepítettem rá több olyan progit rootoláskor, aminek kellett a rootolt teló. Szóval kb nem értem.
-
xSide
őstag
A Swype nálam nem akar menni adatkapcsolat nélkül, ennek mi lehet az oka?
Azt írja hogy próbáljam úgy, hogy kapcsolódok egy hálózathoz.
Ez így normális? Amennyiben igen mennyi adatot használ.Ezt a hozzászólást és ezzel mondtam billentyűzetbe!
Az lenne a legjobb ha mondanám neki elküld és küldené mit írtam : D -
stefi68
addikt
Nyitottam egy Google Dokumentumot amiben összegyűjtöttem a Swype parancsokat...
Bárki által megtekinthető (olvasásra), szerkeszteni nem lehet, de "Comment" hozzáfűzhető az újonnan fellelt utasítások közléséhez. A kommentekből majd átviszem a dokumentumba...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
gatto_
senior tag
Ez így normális. Gyakorlatilag felvesz egy hangmintát és elküldi egy távoli szerverre ahol elemzésre kerül és visszaküldik. Net nélkül ez nem lehetséges. Valahol azt olvastam, hogy egy normál mondat 100kb durván. Itt egy cikk ami pár kérdésre választ ad, bár szifonos, de most már ránk is vonatkozik.
-
beers
addikt
A Go launcherben az alsó 5 ikonból sikerült egyet kitörölnöm, így csak 4 maradt.
Hogy tudnám az 5.-et vissza varázsolni?M&N
-
BandD
tag
Sziasztok!
Milyen profil alkalmazás ajánlott kifejezetten Samsung Galaxy Minire?
Próbálkoztam Quick Profile-lal, de nem az igazi...
Köszönöm a válaszokat -
Melack
veterán
Helló!
Nézde meg őt: Profile Scheduler. Nekem bevált.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
vinikorn
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy magyar nyelvű ingyenes battery monitort appot?
-
csmat
senior tag
-
Deck
titán
Megvettem az Unot 2 telefonra. Azt írták a leírásba lehet rajta wifin keresztül multizni, ezt hol találom? Hiába megyek a multiplayerre nincs ilyen. Valaki tudna segíteni benne?
"- Enjoy a unique multiplayer mode!* Play online 24/7 (Wi-Fi) or locally with your friends (Wi-Fi or Bluetooth connection). "
[ Szerkesztve ]
PS5
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest