- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
Aktív témák
-
sqpp
őstag
Valaki nem tudja h hogy kell készíteni bootanimációt mert angolul van leírás de kicsit bonyolult
nem tudna adni vki ötletet vagy leírást -
Dyrtyho
őstag
Tudnátok ajánlani egy jó twitter app-ot ? Mert én eddig a Tweetcastert használtam,de a nagy mérete miatt letöröltem,felraktam valami sárga lógós twitter-facebook-foursquares appot,az úgy nem tetszett,vissza tettem a tweetcastert,de az meg nem úgy néz ki mint előtte,és ezért szeretném kérni a segítségeteket
best regards, egy fórumozó blogger
-
vétó
aktív tag
válasz Dyrtyho #17760 üzenetére
esetleg az official twitter app?
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
Speed limit
tag
Sziasztok!
Tudom hogy nem éppen itt kellene megkérdeznem de talán jártasabbak vagytok ebben a témában.
Szerintem kamu az egész de azért valahol bízok benne hogy nem.
Nos tehát létezik hogy van/lesz droidra f1 2011 ebből gondolom.
Bocs a hülyeségért de kíváncsi vagyok
-
porse
őstag
-
VD
őstag
válasz Speed limit #17762 üzenetére
Kamu oldalra visz a videó alatti link.
-
Breki
veterán
-
dokee78
félisten
Valaki keresett itt mp3-hoz tag editort.
Találtam egyet,bár nem sok állítási lehetőség van benne. -
addikt
válasz dokee78 #17769 üzenetére
A zeneszámok felcímkézése mobilon egy kicsit macerás, PC-én sokkal tökéletesebb megoldások vannak, de a PowerAMP zenelejátszó pl. tudja ezt a funkciót is, még albumképet is tölt le hozzá, ha kívánod.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Rickazoid
addikt
Van olyan monitorozó program, amit lehet Okostarifával használni? Magyarul megadható neki, hogy melyik programra számolja és melyikre ne az adatforgalmat, esetleg fehér listára lehet felvenni programokat, amik adatforgalmát nem számolja bele, illetve megadható neki két perckorlát és hogy melyik telefonszámot melyikbe számolja, amik közül a telefonkönyvben nem szereplő összeset ugyanahhoz számolná, amihez a más hálózathoz tartozó számokat rendeltem, illetve van fehér listája is, hogy melyik számokat ne vegye figyelembe.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Mauzes
addikt
Miért van az, hogy az ES Explorer LAN-on keresztül nem látja azokat a fájlokat, amiket a megosztott mappába egy új mappával teszek be?
Tehát ha egy fájlt a számítógépemen megosztott mappába (legyen X) teszek, azt látja az ES. Ha egy új mappát másolok az X mappába, akkor az ES látja az új mappát X-en belül, de azt a fájlt, ami az új mappában van, azt már nem...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Rickazoid #17773 üzenetére
Call Meter 3G tudja ezeket, kivéve azt, h külön állítsd be a programokat, amik adatforgalmat generálnak... de ha írsz a készítőknek ezzel kapcsolatban, biztos h jó 5letnek fogják venni, és elkezdik fejlesztgetni
-
Breki
veterán
ADW EX-nél a probléma van a widget betöltésével felirattal találkozott már valaki
?Megcsinálom a widgeteket és újraindításkor vagy launcher váltása után ez fogad.
VAn erre valami egyszerű megoldás?Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
zedok
őstag
Hali! Tudnátok ajánlani jóféle, energiasáv widgetet? Nem tudom h jó névvel illetem-e de ahol lehet állítani pl. wifi,fényerő stb beállíátásokat! Előre is köszi!
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Mauzes
addikt
Úgy tudom, akkor csinálja, ha az SD-n van a widget programja, de keress rá itt, mert valaki talált rá valamilyen megoldást.
zedok: az egyik legrészletesebb és ingyenes: WidgetSoid2.X, magyarították is, én a SwitchPro-t használom, mert szerintem szebb. De nálam pl. CM7 ROM van fent, és a státuszbárban is van energiasáv widget, nagyon hasznos, ha home-ra lépés nélkül akarsz kapcsolni valamit.
-
supercharley
tag
Szerintetek 3G képes táblagépen lehetséges a telefonálás? Mondjuk egy Motorola Xoom(Android 3.1)-on, ha van hozzá egy BT headset, van benne SIM kártya, akkor egy tárcsázóprogram feltelepítése után lehetne vele telefonálni?
Bocsi, ezt nem ide kellett volna írnom! Megyek vele másik topicba!
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Próbáld ki az én módszerem. Valamilyen Task Killer programban (én erre is az Android Assistant 17-et használom) leállítod a Launcher folyamatot. Nálam ilyenkor 1-2 másodpercre eltűnik minden ikon és widget a képernyőről, majd mind visszajön, de immár a hiányzókkal, vagy problémásan működőkkel együtt.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
KTU
addikt
Google naptár 2 hónapnál régebbi bejegyzéseim nem frissülnek WayteQ Libra, Android 2.2.2 telefonomon,
tehát a telefon naptárában nem látomha rányomok a szinkronizál most-ra akkor sem,
nem mobilnet, routeres net kapcsolatszinkronizálás szerintem jól állítottam, mert az újabbak simán megjelennek
háttér adatforgalom: be
automatikus szinkron: be
másnak is így működik?"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
gyuszmó
őstag
A defymen a gyári média lejátszó alapból felment a netre,letöltötte a dalt magyarul,borítót stb.
2.3 már nem tesz ilyet.Melyik tudja ezt még?
köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
aggleány
addikt
Találtam a Marketen egy wallpapert. Kérem, hogy aki tudja, hogy pontosan hogyan kell vásárolni a Marketen, az írja meg nekem priviben, mert ezt muszáj megvennem.
-
VD
őstag
válasz aggleány #17785 üzenetére
Én a wallpaper-re reagáltam.
De a fizetés sem egy magfizika.
Kiválasztod amit szeretnél. Rányomsz az összegre. Feljön a fizetési mód választásának lehetősége. Itt hozzáadhatsz egy netes vásárlásra alkalmas bank/hitel kártyát (vagy ha olyan számlacsomagod van a banknál amihez tartozik virtuális kártya, az is jó). Adatokat kitölt és ok. Jön egy 1 dolcsis próba terhelés, majd ha az ok akkor levonja a frankó összeget és elindul a letöltés. Az egy dolcsit meg másnap visszautalják.[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
Köszi.
Mi az, hogy a wallpaperre reagáltál így? Úgy nézem, apróbb hiányosságok vannak Nálad bizonyos téren. A wallpaperen nem az Atyaúristen van, hanem egy mopsz kutya.
(Bocs, ezt nem tudtam kihagyni. )
Tényleg, ha én csinálok egy videót, azt be tudom tenni wallpapernek?
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
Úgy látom, itt kifejezetten értelmes férfiember megléte forog fenn. A cukiság valóban nem vita tárgya. Az van, és kész.
Köszi az appot, akkor inkább mégsem próbálkozom saját kutyával megvalósítani a wallpapert, hanem hajlandó vagyok egy idegen kutyát nézegetni.
janes74
[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. A 0.facebook.com-ot lehetőség van facebook kliensen keresztül is megnyitni, vagy az oldal csak weben keresztül elérhető? Előre is köszönöm.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Z0C!
őstag
az mClock-ban van lehetőség arra, hogy a "tap"-ot letiltsam?
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Jarod1
addikt
tudtok ajánlani valami olyan progit ami külön méri a wifi és a 3G -s netet?
-
beci
őstag
Sziasztok.
Rootolt telóra működő screenshot progit tudna valaki?
Marketből lekaptam 3-4et,de egyiksem müködik.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
elfelejtette
veterán
válasz Jarod1 #17793 üzenetére
A Call Meter 3G direkt csak a 3G forgalmat méri, mivel a Wifi után nem kell fizetni...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
addikt
válasz CarajoEsp #17791 üzenetére
Csak a gyári böngészővel, de ott is az a gond, hogy más alkalmazás a háttérben tekeri az adatforgalmat. Androidon elég nehézkes ez a megoldás, bizonyos készüléken nem is lehet megoldani, mert egy erre kitalált app-al tiltó listát kell létre hozni, ami megakadályozza más alkalmazások háttérbeli futását.
Wi-Fi vagy kb. egy ezrest rá kell száni a mobilnetre.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Mauzes
addikt
válasz Jarod1 #17793 üzenetére
A legegyszerűbb és ingyenes az talán a Netcounter, de ami nekem jobban bejön, az a My Data Manager (az ingyenesben van reklám), mert az még azt is nézi, melyik program használja az adatforgalmat, és beállíthatsz időszakos limiteket is. Pl. akkor hasznos, ha Vodafone-os vagy, mert ott a Facebook adatforgalma nem számít bele a limitbe.
-
zedok
őstag
Melyik zenelejátszót ajánljátok?
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
croli
aktív tag
Melyik a legjobb task killer? És mi a különbség a killer meg a manager között??
a legjobb az lenne ha ingyenes lenne...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest