- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
spiritex
veterán
Csinált már valaki olyat, hogy egy okosteló usb bemenetére rákötött egy pen-drive-ot valami átalakítón keresztül és oda-vissza másolt adatokat? Van erre lehetőség? Ha igen, milyen átalakító és milyen app kell hozzá? (Samsung Galaxy)
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Koga777
tag
A Titanium Backup tud ilyet. (Lehet, hogy csak a fizetős verzió)
Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
HollyBoni
veterán
Ezek a remote appok hogy működnek?Kell a gépre wifi kártya,és ugyanazon a hálózaton kell,hogy legyen a gép és a telefon?
-
dokee78
félisten
válasz spiritex #17402 üzenetére
Nem app kell hozzá.
USB OTG tudja ->Galaxy S2A Moxier Mail-t használja valaki?
Tud magyarul,gmailal együttműködik?[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
-
aggleány
addikt
Angry Birds-ügyben kérek segítséget egy hozzáértőtől. Azt írja a játék, hogy 304 KB, egy másik helyen meg 17 503 268 byte. Ez jó lehet? Az átváltóprogival nem ez jött ki. Bocs a láma kérdésért, de nem értek hozzá, és nem szeretném, ha sutyiban netet használna a kis piszok. Légyszi segítsen, aki tud.
Előre is köszönöm.
-
aggleány
addikt
Már nézem is.
Megnéztem. Tényleg.
Néztem Astro-val, File Expert-tel és Total Commanderrel.
Köszönöm a gyors segítséget. Most játszottam vele vagy 20 percet, és mikor megnéztem, hogy mekkora helyet foglal, sikítófrászt kaptam, hogy honnan szedi a többi adatot. Ráadásul telepítésnél teljes netelérést kért. Nem tudod, hogy az mire kell neki?
Kezd megtelni a telefon. Belső memória: 292 MB használt, 128 MB szabad, kártya: 14 GB használt, 537 MB szabad.
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
Nem tölt le, nem az a verzió.
Nem sok appot, nem sokat. Egy csomó launchert (Xperia Mini), mert nem tudtam, hogy fog-e tetszeni a gyári - bár most azt használom. Plusz pár apróság: teljes verziós Office Suite, Asphalt 5, Penguin Skiing (aszfalt pinvines verzióban), Quickoffice, egy csomó live wallpaper, BS Player, Total Commander, Astro, File Expert, Aldiko (teljes), Crazy Chipmunks, Call Meter NG, Alarm Clock Xtreme, Quick Settings és a Mérges Madarak teljes alapverziója. Összesen ennyi, nincs más.
Launcherből megmarad három, ha már tudom, hogy mik tetszenek, Office-ból is ki kell még próbálni, hogy melyik a nyerő, TC marad, a többit viszont használom.
Meg van a kártyán egy csomó film.
-
-
Mr X
veterán
Plédául, ha sok olyan appod van, ami fut állandóan, vagy widgetet használ. Mass storage csatlakozáskor a telefon leválasztja a fat partíciót, így az ott levő appok nem működnek. Az ext viszont csatolva marad ilyenkor is.
Hozzáteszem, jelenleg nem használok ext-et, mert egy gyenge minőségű sd kártya miatt már többször jártam úgy, hogy egyszercsak eltűnt a partíció. Most inkább átbütykölöm a romot, berakom a system/app-ba az általam használt appokat, ami meg nem kell, azt kihajítom. Így a számomra teljesen felszerelt rom-hoz telepítés után csak 2-3 appot kell felraknom a data partícióra, azokat is azért, mert valamiért a system/app-ba pakolva nem működnek megfelelően (MoboPlayer, ES Explorer root funkciója).
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Áhá. Na, 300megánál nincs több appom ami állandóan fut, vagy widgetet használ.
Ha nagy ritkán rádugom usb-n keresztül pc-re, akkor meg semmit nem használok a telefonon, max másolok. De ált. wifi-n keresztül oldok meg mindent. Végülis akkor jól gondoltam eddig is, hogy számomra felesleges az ext (meg asszem a legtöbb ember számára is)¤ R'n'R ¤
-
Ombi5
őstag
udv. Galaxy ICE gyari navijahoz lehet vhogy magyar hangot tenni? Vagy van vmi free app navira?
-
stefi68
addikt
Akit érdekel, frissítettem a Dialer One v1.3.3 tárcsázóban a magyar nyelvet.
Amíg bele nem kerül a honosítás frissítése Marketen lévő változatba (legutóbb 2 hónap volt!) addig töltsétek innen.Működik benne a tárcsázóról történő ékezetes nevek keresése, valamint beállítható, hogy a hívás végeztével a főképernyőre menjen vissza, 1-2 beépített "skin" is van hozzá.
Kicsit lassabb mint a GO Contacts, de nem annyira mint a Rocket Dial.
****************************************************************************************
Más: nem tudtok ehhez hasonló mozgásérzékelővel irányítható játékokat?Főleg repülős, űrhajós, esetleg autós érdekelne (érdekelné, a gyerekeimet )
A lényeg, hogy ne sokat kelljen a képernyőt tapicskolni, csak döntögetni...
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
stefi68
addikt
Mondjuk EZ sem lenne rossz, de pont ZTE Blade nem támogatott...
-
asdasdasd
tag
Az app2sd, move2sd enabler páros se tud mindent átrakni, nekem ezekkel is betelt a belső memória.
Inkább a link2sd javasolnám, avval szinte mindent át lehet tenni SD-re.
És a widget-ek is működnek SD-ről.Root jog kell, és kell egy külön partíciót csinálni az SD kártyán.
(javaslom a Parted Magic -et particionáláshoz)- Create and remove link for apk, dex and lib files of the applications you select
- Automatically link newly installed apps
- Batch link, unlink, reinstall and uninstall the applications (multi-select mode)
- Uninstall system applications
- List applications, show detailed size information and link status
- Sort and filter applications
- Display available space information of internal storage, SD card and SD card 2nd partition -
aggleány
addikt
válasz stefi68 #17437 üzenetére
Penguin Skiing. Egy pingvin siklik lefelé egy sípályán, halakat kell elkapni menet közben. Van olyan nézet is, amikor Te vagy a pingvin.
-
stefi68
addikt
válasz asdasdasd #17440 üzenetére
Persze az App2SD-ből sem mindegy melyiket használod. Csak a "Sam Lu" féle [link] tudja felismerni a Move2SD mahinációját (*support "Move2SD Enabler"), meg persze az android alkalmazáskezelője.
aggleány: Penguin ez jó igaz nem gurul, meg repül de azért kipróbálom...
Rég nem beszéltünk, mi lett az Aldiko-val?[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz spiritex #17390 üzenetére
Szóval akkor neked jó helyen van a a betű azt írja ami a bill-en van, de te pont fordítva szeretnéd.
Viszont az írt módban pont fordítva volt és arról volt szó hogy kerüljön a helyére.
Na most szerintem amit te akarsz megvalósítható átrakva angolra viszont akkor szerintem az ékezetek nem lesznek jók. De ezt a telód fórumában kérdezd meg !
Nálam a T mellett van a Z és Y mellett az X
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
aggleány
addikt
válasz stefi68 #17442 üzenetére
Ha rosszul irányítod a pingvint a pályán, akkor repül. Nagy ívben!
Nincs semmi az Aldikoval, pont egy olyan verziót kezdtem el, ami nem jó 320x480-ra, úgyhogy hagyjuk, nem téma. Használom angolul, mert még mindig ez tetszik legjobban.
Lasy
Az már múlt idő. Folyton ledobta a témát, amit beállítottam, úgyhogy visszatértem az Aldikohoz. Ez nem dobja le a témát, mert nincs neki, ellenben szépen megtartja a beállított színeket.
-
HollyBoni
veterán
Tudtok valami olyan weather widgetet mondani,ami egy az egyben olyan mint HTC-n?Eddig kettőt próbáltam,weather & toggle widget és Beautiful Widget.De egyik sem tudott olyan szép animációt a "perc váltásnál" mint HTC-n.Létezik ilyen?
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- MinDig TV
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs