Hirdetés
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
Érdeklődnék vajon mennyire hiteles ez a leirás?Ugyanis egy ilyen gép van itthon,és a jelenlegi rendszerrel nem vagyok teljesen elégedett.
Mármint egyáltalán az oldal hiteles-e?
Nem merek semmire kattintani. -
Kronos3000
senior tag
Egy kis seítséget szeretnék kérni!
Gigaset QV830.
Elég régóta elégedetten használom.Most belefutottam egy problémába,és nem találok megoldást.Útra keltünk,és szerettem volna 3g modemmel használni.Van otg kábel,eddig mindent felismert,egeret,billentyűt,pen drive-t,mindent tudtam használni,de a 3g modemmel meg se nyikkan.Kétfélét is próbáltam vodafon-t(Huawei K4605),t-mobile-t(Huawei E173),de semmi...Hiába kerestem a neten semmi értelmes megoldást leírást nem találtam.Tanácsolták már a rootolást,de nem szeretném a két év garanciát kockáztatni.Ha valaki tudna segíteni,vagy hogy hova forduljak,ki a szaki ebben megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest