Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ksanc

    őstag

    Üdv!

    Hosszas utánajárással és a lehető legolcsóbban felkiáltással (na meg műszaki ember vagyok :) ) beszereztem egy H96 MAX 8K Ultra HD X4 boxot. Még gyártói oldala is van, ahol firmware is elérhető. Persze ezeket csak később találtam meg, mert első felindulásban 1 csillagos értékelést adtam a Geekbuyingon. Nyitott is az ügyfélszolgálat egy hibajegyet...
    Aztán rájöttem, hogy csak frissíteni kell a Google Play alkalmazást és máris egészen jól működik a box :D
    Megy vele a CoreElec, de csak kipróbáltam, nem használom egyelőre. Simán felismeri még az Ouya kontrollert is. Ami nagyon bosszant, hogy amíg a Youtube, Netflix hibátlanul megy, addig a SkyShowTime nem tudja lejátszani a filmeket. Elindítom, aztán kis tekerés után simán visszalép minden hibaüzenet nélkül a film képernyőjére. Csak az Extra menükben lévő rövidfilmek indulnak el.
    Az összefoglaló szerint ezek a boxok nem igazán online stremingre valók, szóval ez van, nem lehet mit tenni? Jeleztem a problémát a hibajegyben, hátha lesz valami válasz.
    A másik problémám, hogy nem találok hozzá működő TWRP-t, legfeljebb a kezdőképernyő jelenik meg (még nem a menü) aztán megáll. Tud valaki esetleg működőt hozzá?

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák