Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike88

    senior tag

    Sziasztok!
    Új vagyok itt, remélem nem azt a kérdést teszem föl, ami hetente kétszer átbeszélésre kerül... Ha igen, akkor elnézésetek kérem.
    Vettem egy MXQ Pro 4k tip. boxot. LE-t szeretném telepíteni, NAND-ra kerülne, de ott elakadok, hogy nem jön össze a boot SD kártyáról. Az útmutatót követve csináltam. 009-el próbálkoztam elsőre. Libreelec sd creatorral írtam ki kártyára, dtb file cserélve, (átnevezve név is kiterjesztés is).
    Lehetséges, hogy rossz dtb file-t választottam s ezért nem bootol sd kártyáról (kártya sd-microsd átalakítóban van, kingston 4GB class4)? Tartottam volna addig a mikro kapcsolót, ameddig meg nem jelenik a LE logo... miután visszaadom a tápot s nyomva tartom a gombot android robot jelenik meg, majd alatta vmi formatting data stb.... (sorry nem tudom pontosan leírni, mert viszonylag hamar eltűnik) majd újraindul, ha elengedem a gombot, akkor android tölt be (rendszer alapbeállításra kerül), ha továbbra is nyomva tartom ismét ez a képernyő tölt be.
    A boxban 1GB ram van, szétszedtem, megnéztem, realtek wifi, egyedül az ethernetben nem vagyok biztos, hogy 100 vagy 1000, eledó 100-at írt.
    V3.01 board-ra szerelt (elvileg).

    Most próbálkozom ill. próbálkoznék 006-al, ehhez ha jól látom dtb file ügyileg nincs meghatározva, hogy milyen hardveres összetevőkből áll, hanem konkrét tip-okhoz van a dtb file. Ez azért van, mert akkor készült, amikor még csak "egy féle" mxq pro volt? (Feltételezem ezzel is az történt, mint jó néhány ismertebb olcsó boxal, hogy készült belőle X változat, apróbb módosításokkal.)

Új hozzászólás Aktív témák