Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    válasz mexel #62605 üzenetére

    A CE Youtube beállításai nem teljesen tiszták még nekem+inputstream. Attól függ hová állítom, nagy változások vannak skip terén.

    Nálam az Inputstream adaptive annyi, hogy a "Override HDCP status" és a "Ignore Display Resolution" be van kapcsolva, meg a "Min. Bandwidth" értéke 10000000 (ez lehet, hogy csak régebben kellett, így magától átváltott 4K-ra), a többi alapon van.

    A Youtube-nál meg (MPEG-DASH) "Adaptive (WEBM/VP9)" van beállítva, meg engedélyezve a video, live stream.

    Ja, és ahogy látom egy valamitől még igencsak függ nálam a YT: ha pendrive-ról megya CE akkor skippel minden, ha Dual-ban emmc-ről akkor nem.

    Ez számomra is érdekes, mivel redszert tesztelni én is kártyáról szoktam, hogy a belakott rendszert ne csesszem el.

    Melyik régebbi CE lehet az amire még nem mondták hogy van gond?

    Ezt pontosan nem tudom, mert egy ideig a Nightly-t használtam napi szinten. Azt tudom, hogy Augusztus elején jelentkezett a bluetooth hiba nálam. Talán az ezelőtti CE.

    (#62607) blakey

    ez nem így van, rosszul látod, régebbi SoC-okhoz nem nagyon nyúltak így erdemi fejlesztés az utóbbi időben nem volt

    Ezt elhiszem, de ennek ellenére rosszabbnak érzem a rendszert S912-n. Mintha visszafelé fejlesztenének. Néha vannak apróbb "röccenések" a felirat miatt, ami korábban nem volt.

    Az N2, Vim3, Vim3l boxok nem átlagos Amlogic cuccok, sokkal jobbak.

    Nekem az Amlogic-kal van bajom, láthatóan pörögnek, mióta van rá alternatív rendszer, mégsem segítenek a fejlesztőknek. A gyártók meg nem adhatnak ki minden forráskódot, feltéve, hogy azt kapnak, nem egy binárist. Kíváncsi lennék rá, ha nem lenne rá LE, CE, mennyi fogyna belőle.

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák