Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    válasz mexel #62598 üzenetére

    Most én is nekiestem tesztelni egy 4K filmmel (66.8 GiB méret, Overall bit rate: 59.2 Mbps, HEVC, HDR10, BT2020, remux), az elején volt egy skip (ahogy írtad is), de ezt nem lehet észrevenni. Majd kiderül, hogy mennyi lesz a végére.

    Megnéztem Youtube 4K60FPS-t is, kb mind hibátlan, ott is csak akkor skip-el néha ha bekapcsolom a feldolgozási információt, anélkül soha.

    Nálam ez nem így van S912-n (9.2.1-es CE, belső tárhelyen), szinte nézhetetlen. Több csatornát is követek, akik 4K-ban is adnak (pl. Tech2.hu), azok is néha beszaggatnak. Már gyanakodtam a net sebességre is, de a box mindig hozza a maximumot (meg a 4K Youtube-nak sem kell eget verő sebesség).

    A linkelt Youtube videóval kapcsolatban, a 09.15.-ei Nightly tökéletesen viszi, számottevő skip nélkül. Akkor a kódolás vagy a CE lejátszója hibás? :U

    (#62596) blakey

    Köszönöm, de az Amlogic-ot hanyagolnám, elég volt 2 év, hogy kitapasztaljam. Amint jön egy újabb SOC, a régieken rosszabb lesz a rendszer (ahogy most is).

    Más.

    Működik CE alatt a HDR, SDR konverzió? Mert, a most tesztelt film (elméletileg) HDR és nagyon sötét a kép. Pl. a napfényes jelenet olyan, mint más filmnél a felhős rész.

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák