Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    Ma volt egy kis időm, így neki estem az Android-nak, ha már van, akkor nézzük meg, hogy mit lehet kihozni belőle. Meg kerestem mexel fórumtárs írását, majd megcsináltam az első módosítást, a többit az Amlogic TV Box tool-ra bíztam.

    Az Amlogic TV Box tool sem tökéletes, néha beakad valami és ilyenkor 100 %-on pörgeti a CPU-t, fel is szaladt gyorsan 80 fokra a hőmérséklete. Csak az újraindítás hozta helyre.

    Elsőnek a "gyári" Kodi-t (18.4) tettem fel, alap beállítások, majd teszt (csak fájlkezelőből, nfs megosztás a NAS-ról). 3D használhatatlan, a TV nem is érzékeli, hogy ilyen jelet kap. Kadenciahelyes lejátszás nincs (mindent alap fps-en játszik le). Meglepő módon, használja a hardveres gyorsítást (legalábbis az infó szerint, nem amcodec). A fájlkezelőben nem lehet kilépni az nfs megosztásból, csontra fagy. Kuka. :D

    Majd jött a WBMC (18.5), ugyan úgy, mint fentebb. 3D használhatatlan, kadenciahelyes lejátszás itt sincs, HW gyorsítás van, nfs kilépés itt sem megy. Kuka. :D

    Végül a nagy reménység, SPMC. 3D van, de nem mindig sikerül neki életre kelteni. Érdekes módon a kadenciahelyes lejátszás sem megy (pedig régebben ment). Nincs az amcodec használatára utaló menüpont a beállításokban (régebben ez is ott volt), ennek ellenére megy a HW gyorsítás. Az nfs kilépés itt sem tökéletes.

    Ezek után feltettem a költői kérdést, kell nekem az Android. Egyedül a böngészőnek van értelme számomra, de légegérrel egy kicsit körülményes használni.

    [ Szerkesztve ]

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák