Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz junkpod #41879 üzenetére

    Nem én írtam, hogy tökéletes, de S912-re a legjobb, pont. Kár elméleteket gyártanod, tapasztalatból írom. Erre a SoC-ra eddig nem készült jobb.
    Nem olvasol figyelmesen, nem fogpm leírni még egyszer, majd rájössz magadtól, hogy mit írtam. S912-re a CE 8'90.5 az első olyan verzió ami alkalmassá reszi médialejátszónak. Az összes tesztanyag szépen fut, korábban ilyen nem volt, vagy a hang csúszott vagy a kép akadozott vagy nem vitte.
    Részemről semmilyen ellentmondást nem olvashattál, a hibát is említettem ami a Kodi sara vagy a fejlesztő elfelejtette átírni a libreelec-et coreelec-re, de ezek nem befolyásolnak abban, hogy valóban ez a legjobb S912-re. Apró hibák a Kryptonban is vannak, még úgy is, hogy stabilnak titulált, S905X-n ..MC-t használok ami még Krypton alapú.
    Most meg azt írod ne a 905-bol induljak ki. Ez mit jelent? Mivel eddig nagyon gyenge volt a 912 most már a kishibás is tökéletes? - igazán tudhatnád, hogy mit jelent, nagyon jól tudod, hogy mivel küzdenek S912 esetében és ezt most sikerült megoldani, hogy ne legyen hátrányban a SoC. S905-re nem is ajánlottam volna a CE-t, mert ott azért még jobb a Krypton. Ne szelektíven olvass és ne adj olyat a "számba" amit nem én irtame. Attól kérdezd meg, hogy mitől tökéletes aki ezt írta, mert szerintem nem az.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák