Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Frozen

addikt

válasz Gyuri27 #2182 üzenetére

Van már ddr5 csak sem amd sem intel nem támogatja egyenlőre ezért nem látod a boltokban. (Mindenki azzal van h drága.... és? nem mindenki csoro)

"Azért cserélgetjük a procikat mert genenként akad 15-20% erö többlet,,
    Igen papíron a testeken meg jó ha van 5-10% talán és azt is ide írhatjuk egy olyan gyártó aki le van (volt) maradva mint a borravaló könnyen ugrik nagyokat előre.

"Azt is úgy hogy az égig tolta a fogyasztást,,
    Az amd csak a 7nm technologiának köszönheti ezt.Majd várjunk kicsit mit ugrik az intel,mert ha igazak a hírek jövő év végén vagy 22 elején igen nagyot fognak durrantani és ha ez igaz hiába a zen 4 meg az 5nm Megint oda kerülnek ahova voltak,hacsak most ez idő alatt nem tudják a felhasználokat annyira megbolonditani.

De pl most láttam 3950x vs 5950x és alig van különbség talán 5-7% ha van kb ilyen arányban az intel is tud reszelgetni hogy húzzanak ki +5% ot.

Gyuri
    Lehet nem tudja a pci-e 4.0 át de ha megnézed kb nem is adott ki rá az nvidia videokártyát . A legfrissebb 3xxx nvidia sorozat most jelent meg nemrég azóta meg az intel nem is adot ki procit. Ezen felül meg már sok értelme sincs hiszen jövőre itt a pcie 5.0

Mivel nagy szlogen volt ,hogy nem kell méregetni a centit hogy pár fps el előrébb vagyunk egy intelel most hirtelen amd kicsit jobb és egyből ez megy csak most amd részről.
    (Ennyit a fanokról)
    Inteles vagyok amd-t vettem kicsit megbántam majd ha lesz újra jó intel akkor veszek azt.

Aktív témák