Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Petykemano

    veterán

    válasz b. #57510 üzenetére

    "Ami nekem amúgy furcsa hogy az RDNA2 megjelenése elött ennyivel már azt lehetett olvasni hogy mennyire nagy harc lesz a felső házban , most ez hiányzik egyelőre megjelenés közeledtével egyre jobban és fordul át a hírekben ez a dolog.. vagy nincs konkrét infó még és valóban akadhat pár nehézség és kétesélyes a dolog. "

    Abban már nem vagyok biztos, hogy mennyivel előtte, de az RDNA2 megjelenése előtt a BigNavi-val kapcsolatos "józan", "konzervatív" (vagyis nem bilibelógó kézzel tett) becslések épphogy azt jósolták, hogy az AMD kihozhat egy 2080Ti-t kisebb lapkából, kisebb fogyasztással, vagyis egy 3070-nel versengő csúcskártyára lehet képes.

    Lehet, hogy megkezdődött a "Jebaiting" szezon.
    Persze ez lehet, hogy már nem a konkurencia megtévesztése a cél., hanem a vásárló közönségben az "underpromise & overdeliver" érzet kialakítása. Bizonyára kevesebbek morgolódnak a megugró árakon, ha meglepetésszerűen mégiscsak jobb az eredmény, mint amit az utolsó hónapok leakjei alapján várni lehetett.

    "Kopite szerint Nv nem vett vissza, tegnap ugye pont azt írta hogy az eddig pelykált 2,2-2,3x 3090 az nem a legnagyobb Ada hanem "csak" a 450W verzió"

    OK. De gondolod, hogy az Nvidia csinálna egy 600W-os verziót is abból a kártyából mondjuk +5-8%-os teljesítménytöbbletért, ha már a 450W-tal is megvan a garantált győzelem?

    Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Új hozzászólás Aktív témák