Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pro!Petya

    addikt

    válasz rsanya87 #21554 üzenetére

    Az XFR-t lődd ki egyenlőre , legalább míg a ramokat belövöd, ha később cpu OC a cél akkor is.
    Most a soc fesz rendben van , (az előző képeden 1,25 körül mutatott, az már pöppet több mint ami ehhez a szinthez kell :DDD ) . Ramjaidnak hwinfo alapján 1.38 körül ad, ami szintén jó (lehet). Most DRAM feszbe ha 1,41-42 körül sem stabilizálódik, akkor ne erőltesd tovább lépj vissza az eddig működő frekire. Valszeg nálad is a bios a szűk keresztmetszett.

    barni210

    Nálad egyenlőre megkéne találni mi a hiba , utána állj neki kergetni a ramokat mert nem normális hogy 75 fokon lekapcsol. Én továbbra is megsasolnám azt a hűtőt mégegyszer hogy Teljesen felfekszik-e.
    Milyen paszta van alatta?
    Már az aida stress feltolta 10 perc alatt 70 fokra ami azért nem egy IBT VH vagy prime95 Small FFT.
    Monitorozód alapján csak az (SVI2TFN) álltal olvasott "nyers" 1,216-236V feszt látom de a tényleges overshootolt az hiányzik .... lejjebb látok egy 1,275-ös értéket de az már üti azt amit az Ai suite mutat (vagy minuszban offset van állítva..) XFR az be van kapcsolva az látszik.
    Ha az Ai suite -ra hagyakszom akkor az alapján 1,375-el van megküldve + az LLC is kérdéses. (ha ez így igaz akkor ez rettentő sok ehhez a frekihez)
    A Soc az kevés hogy okozhasson ekkora melegedést. 0.79-0.85 ha jól láttam. (Ez amúgy simán kevés a ramoknak ha maxolni akarod majd azokat is. (1,1V -1,15V majd kell neki)
    Most vagy a hűtőnél van a kutya elásva vagy ha jól sejtem erősen felvan feszelve a cpu. A HWinfonál pont a fontossabb rész nem látszódik!

    Egy olyan kép kéne ahol teszt közben van készítve a HWinfo alaplapi érzékelők alatti részről
    ,lehetőleg mindent mutasson.

    :R
    Sry próbálom összarakni a dolgokat az eddigi feltöltött képeidből , de nem megy :DDD :B

    Audeze Maxwell * Alienware AW3423DWF * LG 65" C2 * Samsung Q935B * Nv Shield Pro * Edifier S360DB *

Új hozzászólás Aktív témák