- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néztem én is AMD-nél, hogy ilyet írnak, de nagyon fura. Az mindenesetre gyanús, hogy nem írják, melyik GCN, valamiért titkolják. Vagyis hát lehet tudni, miért titkolják, szégyen, hogy sok éves fejlesztést adnak el úgy (4 éves architektúra), mintha a mostani széria része lenne.
Amúgy ha igazat írnak az AMD oldalán, specifikációnál, akkor a Radeon 535 egy UVD nélküli kártya, ami nagyon fura. Erről cikk viszont nem született, legalább is nem találok, pedig hírértéke volna, hogy kivágták belőle a multimédiás motort.
Még szerencse amúgy, hogy okos APU mellé teszik, így van youtube gyorsítás, mert a kártya semmiképp nem tudja, vagy azért mert GCN3, vagy azért mert kivágták belőle az UVD-t.Notiknál a prioritást kell eldönteni szerintem. Ha a játékra jobb kell, nincs kérdés, Lenovo, ha valaki nyugodtabb, hogy elvileg jobb a szervizháttere az Acernak, az meg vegye azt. A forrasztott memória mondjuk nem tetszik, de legalább lehet még egy modullal bővíteni, ha jól láttam (slotok száma 2, elfoglalt 1)
Nekem az Acer szimpibb összességében, de nálam nem fontos különösebben a játékteljesítmény. Mondjuk épp ezért Acerből is olyat vennék, amiben nincs plusz egy VGA.
De én desktopon nyomom, szóval az én véleményem nem mérvadó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest