- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz proci985 #53315 üzenetére
Tudom, hogy tobbet hasznal. Sajnos a 6850-nel mar tapasztaltam, ezert mondtam meg mindig meg van a "hiba". Viszont ra tudtam eroszakolni korabban a 250/4x250-t @900mV (6850), de most nem megy akarhogy allitgatom 7870-nel, ha flash/video/minimalis 3d (firefox) terheles van egybol 450/4x1250 felugrik. Bar nem melegszik tenyleg annyira, de akkor is zavar. Illetve akkor fagy ki amikor neha beakad az automata valtas es ekkor dobja a kepet/kep osszeesik (6850-nel meg displayport hiba is volt neha, nem tudott szinkronizalni, de ez mas tema). Ha alapeset van akkor 300/4x150, ami teljesen jo.
Amugy fura, mert ez a 900mV, korabban meg 1000mV volt, de a frisebb driverekkel egyre lentebb tudtam venni, eloszor 950mV, majd vegul 900mV, kulonos.
"eredetileg eyefinity alatt is visszavettek a kartyak az orajeluket emlekeim szerint, aztan az instabilitasok miatt ez megszunt." Lehet ez az amit en is tapasztaltam.
Szoval probalkoztal Te is? Amugy regebben irtam ticketet az amd supportnak, de nem foglalkoztak vele.
Power Limitet a tap miatt irtam. Amugy ezt ugy erted 80-100%? "(0,8 - 1) * TDP"
"valtasok az orajelek kozott instabilak" Pontosan! Viszont 3d-be meg tudja fel le kapcsolgatni, nem ertem. Azt hittem egy ilyen egyszeru energiagazdalkodas mar meg van oldva a 7K szerianal.
"plusz otthoni korulmenyek kozott a karytak statejai valtozasat nem is igazan tudod tesztelni, hogy tenyleg elegek meg a beallitott ertekek." Pedig ezt kiteszteltem anno sok probalkozassal, mint irtam 250/4x250-t @900mV 2d, ha videozas volt akkor a mem felugrott 4x600-ra ugy stabil volt. Bizonyos 1080p+ videoknal a gpu-t 400-ra kellet felvenni neha, mert frame droppolt. 6850-nel meg csak uvd2.0 volt, 7870-nel mar viszont uvd3.2, amitol azt varnam, hogy zokkenomentesen valtson. De ugy nez ki ez meg odebb van.
"2d 30 fok eyefinityvel max valami bivaly vizzel lesz" Nem, ezen en is meglepodtem 2d(300/4x150) 28-30°C, uvd(450/4x1250) 38°-40°C, attol fuggoen milyen videot nezek. A 6850 alapbol nekem is 47-50°C volt, terhelestol fuggetlenul.
Ugy latom nekunk, mint multimonitorosoknak allandoan kihivasokkal kell szembenezni, hogy megfeleljenek az elvarasainknak a beallitasok.
Ui: Ami meg feltunt, hogy az aida-ban is ugye tobb profilt ir ki, meg a cpuz-nal is. Korabban 3+1 level volt, most viszont csak ketto van, pedig ugye 3d/2d/uvd (+boot) kene hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest