- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz ArmanD. #6750 üzenetére
Mostanában szövegértelmezéssel gondjaim akadnak boccs!
Apropó akkor ezek szerint valamennyire az A8-3820-at is FSB-ből lehetne egy kicsit feljebb tornázni az órajelét,ha az AHCI-t kikapcsolom.
Azt hogyan tudom elérni turbó órajelen mennyen fixen 2.5Ghz az alap 25x100 ,de 28x100-ra emeli néha,de fixen mennyen 28X-on egy pici FSB emeléssel 3Ghz környékerére stabil maradna alap órajelen ,nem lenne rossz,bár a DDR3-1600 rammok 1866-on mennek így is,legfeljebb kicsit visszaveszem az órajelét .
Egy kis segítséget kérném merre kezdjem az OC-t kipróbálni (gondolom ez bios-os mutatvány?)
(nem sok reményt fűzöm az egészhez,sokan mondták hogy felejtős a kisérlet)
-
kjani18
őstag
válasz ArmanD. #6750 üzenetére
Szia
Nálam is jó lenne kikapcsolni az AHCI -t? Minimális emelésre (104) is összeomlik a rendszer.
SSD -m van, milyen jelentősége van az AHCI -nek? Mennyit számít?[ Szerkesztve ]
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
sb
veterán
válasz MZperX75 #6747 üzenetére
Nem cpu-zvel néztem, de persze ez nem jelent semmit, ugyanúgy rossz lehet a kiírás.
Viszont a Cinebench pontszámot már nehezen mondanám meg, hogy akkor miért lett nagyobb.Alapon (2.2GHz, 2.5Ghz Turbo) 2.7 pontot dob, Cpu-Z szerint a Turbo nem aktív, csak 2.2-őn megy szinte végig a proci.
Ha pedig kézzel a normál órajelet 2.5-re emelem akkor 3.0 pont felett megy.
2.6-on nem futtattam, de ki fogom próbálni. Valszeg csak a Turboig megy a szorzó emelés, ahogy írod és azon felül szar lehetett a kiírás. Meg is lepődtem mikor láttam, de nem is foglalkoztam vele, Cinebench-et sem futtattam épp ezért, mert amúgy is alulfeszelgetek inkább, tuning semmiképp nem lesz belőle. -
Whysperer
addikt
Sziasztok. szerintetek ez így Crossba van kötve a laptopba és ha igen ,hogy működhet játékokba?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MZperX75
addikt
Valaki tud olyan tesztet linkelni amiben egy HD7750-et lehet összemérni egy Dual graphics-ban lévő HD6670-el+Llano A8-as társaságában?
Llano A8-3820-am van HD6550D vel Dual graphics.ban kötve egy HD6670 DDR3-al vagy vegyek egy HD7750-et DDR5-el?
Ha a DG. hozna a HD7750-et teljesítményben akkor nem kérdés 16000-ért egy HD6670-et veszek.
Az itt leírt táblázatokban véletlenül sincsen ilyen összehasonlítás a PH-s tesztek között sem találtam meg
A HD6670-DDR3 vagy DDR5-ös verzió tesztjét melyben van DG(dual grapics)-ban is és szerepel a tesztben HD7750 GDDR5 és DDR3-as változat is? Érdekelne a fogyasztások is,mivel véges 250W-os tápon van a rendszer? -
Arkennys
addikt
válasz MZperX75 #6756 üzenetére
Hát egy DDR5 ös 6670-essel talán olyasmi szintet hoz DX-et használó cuccok, pl játékok terén, mint egy 7750, bár sok játék nem kezeli tán elég jól még a dual graphics módot, ennyiből a 7750 jobb. Hogy ddr3-assal mennyi a különbség, nem tudom, nekem ezt is úgy mondták másik fórumon, mikor A8 vétele előtt ugyanez iránt érdeklődtem. Így az infó pontosságáért felelősséget nem tudok vállalni, csak továbbítani, amit nekem elmondtak.
Tápnál van a mennyit fogyaszt a gépem topic, ahol mondanak neked adatot olyanok, akik értik a dolgukat. Egyedül a kártya miatt mondanám, hogy karcsú lehet az a táp, de ezt csak így első tippre-bekkre. (bár most odanézve pl egy HD 7770 80w TDP-t ad max, a proci sem sokat, járulékosokkal együtt kb akörül mozog, amekkora a tápod. Bár erősen függ ez táp minőségtől is, főleg ilyen szinten már.)
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
MZperX75
addikt
válasz Arkennys #6757 üzenetére
Most max 100-105W-ot eszik szívesen vennék egy HD6670-et aminek max 60W a fogyasztása ami tutira elég a tápnak 7770-es szeri
ntem a határ bár a 12V-os ágát meg kellene néznem mit tud.
De A10-5800K-val+HD6670-el már határon lennék a tápnak.A blogom pont a fogyasztásról szól A8-3820 alulfeszelve
,HD7750-es 54W max a DG(dual grapics) kicsit többet eszik de HD6670-es karit szerintem 12-13ezerért tudok újat szervant0ani valószínűleg ez lesz belőle.Azért köszi tippet,egy jó tesztet megnéznék erről HD6670 DDR3 DG,HD6670-DDR5 DG és egy HD7750+7770 talán egy 7850-es vagy HD6870-el még egy Llano-s tesztet.
mind teljesítményben mint fogyasztásban ugyan annál a rendszernél.Árban HD6670-es DDR3-al lenne a legolcsóbb.......
(bár így sem hiányzik nagyon grafikai teljesítmény,mert nem játszom illetve nagyon keveset MW2-MW3-al)
Arra HD6550d IGP is FHD-ban 60fps felett megy multiban 1600x900-ban Max 2AA-val 70-90fps-t produkál.
MW3-ban 1600x900 medium 2xAA 50+fps-em van DDR3-1600@1866-on megy.[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz MZperX75 #6758 üzenetére
Hát, az a kulcsmondat eddig kimaradt, hogy nem nagyon játszol. Erre elleszel a DDR3-as 6670-el, nem lesz gond. Nekem most egy A8-as 3870k-s proci hajt egy HD 7850-et, és észreveszem eléggé, hogy már nem 6670-el crossban megy a proci. Jó értelemben. Bár ekkora árkülönbségű megoldásnál már illik is észrevenni a dolgot
Bár akkor nekem is ddr3-as 6670 volt mellette, mikor még előző kártyám volt. Hát, crysis 2 max editionnel játszottam rajta, viszont pl már a witcher átvezető videói is eléggé megakasztották olykor, amit nem annyira értettem, gondolom a dual graphics-ot nem kezeli túl jól a játék.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz MZperX75 #6756 üzenetére
Itt teszt ugyan nincs, ami alátámasztaná, de azt írja egy hozzáértő, hogy a dual graphics nem lehet ellenfele a HD7750-nek. Személy szerint egyetértek vele, mert rettentő kevés azon játékok száma, ahol összeadódik az APU és a dVGA ereje, tehát nagyon ritkán jelent valamit.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
MZperX75
addikt
válasz Taifa Díaz #6760 üzenetére
BF3-on gondolkodtam hogy egy kicsit eljátszanék 720x480-ban megy High.on 2XAA-val 35-50Fps-el ennyi sajna kell folyékony legyen a szaggatást rühelem.(de ez kevés lenne nekem multi-hoz)
Egy HD6670-en kipótolva 1280x720-ban menne jól medium High-on AA-val min 40 Fps folyamatossan akkor már jó lenne,Crysis2 is elég döcögős 1024x768mediumom 0AA-val megy csak rendesen folyékonyan az IGP-n .Ezek csak alkalmi játékra lenne,de akkor leszarom pénzt nem biztos hogy megérne.
50.000Ft meg nem adok ki egy hónap 2 óra játékért ,de 16000Ft sem kevés,jóü lesz csal IGP-vel. -
Frigetrus
aktív tag
Újra jelentkezek alulfeszeléssel kapcsolatban. Nem volt mostanában sok időm a gépemmel tesztelgetni, de a FusionTweakerrel azért minimálisan alulfeszelve hajtom a procit. Tehát még nincs kitesztelve a legjobb érték, idő hiányában, de majd arra is kerül sor. Egyelőre a jelenlegi beállításokkal stabil a gép, nincs kékhalál, stb.
Egy lényeges kérdésem lenne. Azt hogyan lehet elérni, hogy a FusionTweaker magától elinduljon a megadott értékekkel a rendszer betöltésekor? Indítópultba kell betenni? Vagy hogyan szokás elegánsan megoldani, ráadásul úgy, hogy ne kelljen rányomni az "Apply" gombra sem?
Továbbá amit nem értek, hogy mi alapján gondolja a program azt, hogy lehet profilokat váltani, hogy "kiegyensúlyozott, teljesítmény centrikus és energiatakarékos", amikor ugyebár a az órajeleket, és a feszültségeket én magam állítom manuálisan. Akkor mi értelme a profiloknak?
-
Silentfrog
veterán
válasz Frigetrus #6762 üzenetére
Ha mondasz órajelet amivel szeretnéd használni az 3870K-t akkor én mondok egy biosba beállítható feszültséget,hogy kb milyen feszültségi értékek körül próbálkozz.
/ha alap órajellel megy az APU /3000 Mhz /akkor 1.2 volt környékén érdemes keresgélni a megfelelő stabil feszültséget./Én többféle módon próbáltam már a feszültséget csökkenteni de legjobb megoldás a biosba beállítani egy értéket és ha stabil és működik akkor csinálni neki egy profilt.
MZperX75 .: Látom PH! addikt lettél!
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Silentfrog #6764 üzenetére
Arra van tipped, ilyen 3,8 Ghz-hez mekkora fesz kell?
Tapasztalatod szerint mennyit bírtál kihozni a prociból a biztonságos határokon belül?(bocs hogy zavargok itt, csak érdeklődök a dolgok iránt, bár most alapfeszen 3,5-ön használom, és mindenre elégséges. Inkább a kíváncsiság, mint az hajt, hogy ki is csapassam belőle, mit tud. )
-
Silentfrog
veterán
válasz Arkennys #6766 üzenetére
Alap feszültségen megy nálam 3.5 ghz-en,viszont 3.8 ghz en semmilyen feszültségen nem stabil már nálam hosszú távon.
1.5 volton jó ,de nem stabil .igy nem is nyúzom.
Valószínűleg az olcsó alaplap köszön itt vissza.
Meg hát 1.5 volton terhelve már eszik is szépen az energiaszolgáltatók termékéből!/miért zavarnál ,ezért van a fórum! /
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Silentfrog #6767 üzenetére
Köszönöm a választ
Hát, akkor ez megerősítette, amit gondoltam, hogy jó ez így nekem tökéletesen Fura adalék, hogy catalyst cserével közben 3,4 ről lett 3,5 amit bír alapfeszen, nem nyúltam semmihez. Tudom, semmit nem jelent az a kicsi, de meglepett.
Egyébiránt észrevettem, a BIOS-ban kirja, szerinte mennyi max feszültséget bírna a proci, és mennyi max órajelet. Ott felnevettem, és ki is léptem Valami 4,2-t vagy 4,7-et írt talán, ha jól emlékszem, vagy ekörül. ami vicces volt. Folyékony nitrogén alatt esetleg, de az nincs kéznél
-
Arkennys
addikt
válasz Silentfrog #6769 üzenetére
Jogos, bolhányi különbség lenne csak Meg úgy vagyok vele, nem piszkálom, így is minden megy szépen. Kártya órajeleivel játszottam, de makacsul húzás ellenes példány, így a tuningolási kísérleteim azt hiszem végükhöz is értek. Na nem mintha nem lennék elégedett vele, nagyon jó kis proci ez, még így is, hogy nem az alap összerakáskori 6670-es kártyát szedtem be mellé
Köszönöm a segítséged, jó, hogy van kitől kérdezni, aki többet tapasztalt a Llanoval.
-
Mahrenburg
őstag
Szerintetek melyik az a legolcsóbb alaplap, amelyikkel a 3870K-t stabilan 3,6GHz-en lehetne futtatni?
Csak kíváncsiságból kérdem, felmerült a kérdés az alaplapos topicban, s érdekelne, hogy mit mondanak a tapasztalt "vén rókák"..."Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
kjani18
őstag
válasz Mahrenburg #6771 üzenetére
Elméletileg bármelyikkel, megfelelő hűtéssel és nem csak a procinak! Egyébként névlegesen az FM1 -es lapok 100W-ra lettek tervezve, procifüggő, de ha a procinak jelentősebb fesz kell, a teljesítménye is felmegy, nem is kicsit. Olyan lapot keress, aminek a procitáp részén is van hűtőborda ( a procifoglalat mellett sok egyforma kocka).
Nekem Asrock A75 Pro4/MVP lapom van, elégedett vagyok vele, de nem a legolcsóbb változat.
Egyébként nem mindegyik 3870K fog stabilan menni 3.6 GHz-en...Szerk
Ha egy-két száz MHz -vel kevesebbel is megelégszel, inkább az igp frekit told feljebb, de az is plusz hőt fog termelni, tehát a húzás elvileg leginkább a hűtéstől, ill. az alaplapi táp terhelhetőségétől függ. Az meg a hűtéstől, tehát minden a megfelelő hűtésre mutat![ Szerkesztve ]
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
ryori
senior tag
egy 300w os táp egy a6osnak és alaplapjának elég lenne? +1 sata hdd, 3hűtő.
HKC USP3430
[ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
12V-ágán hány Ampert (A) ad le? 12V/15A elég! De már óvatosba 10-12A is elmehet.
Alulfeszelve az enyém egy 65W-os Paneltáppal elment 2500Mhz@1600-ra alulfeszelve 1V-on.(1600Mhz@1V)
Blogom olvasd el ha érdekel ,Llano alulfeszeléséről szól.
65W paneltáp 12V-ágán 5.6A-t adott le max fogyasztása 52W volt DVDRW író nélkül.[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz Frigetrus #6762 üzenetére
Be lehet pipálni, hogy service-ként induljon, így az indulásnál alkalmazza a feszeket.
Az előttem szólókkal nem értek egyet teljesen. Nem feltétlen kell bios-bal állítgatni és ha stabil adott feszeken akkor a tweakerrel is az lesz, automata indítással is. De tényleg csak akkor érdemes auto indításba tenni, ha már stabil.Stő, ugye épp az volt a lényege a tweaker ajánlásomnak, hogy szofisztikáltabban lehet állítani a feszt és emiatt stabilizálni a gépet, mint a bios feszcsökkentéssel. (Mivel ott csak egy általános feszcsökkentést lehet belőni, míg a tweakerben state-enként külön-külön.)
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz kjani18 #6772 üzenetére
Köszi szépen a részletes választ!
Nem magam miatt kérdeztem, csak érdekelt, hogy erre a kérdésre mi a pontos válasz (azaz a feltételeknek megfelelő legolcsóbb lap).
(Igazából én kicsit "el vagyok szállva" az alaplapok terén, a FET-eken vaskos hűtőbordával ellátott, 8+2-es tápellátású lapot vettem, úgy, hogy nekem a CPU-ereje bőven elég alapon is, s mint kiderült az IGP-je is, úgyhogy szabadságolhattam a 4670-esemet is.
Mondjuk az alaplapokkal kapcsolatos "megőrülésre" a Lynx-platform a legalkalmasabb, tekintve az FM1-es lapok baráti árait.)
Mivel én "alaplap-ügyben" hajlamos vagyok túlzásokra, ezért is lettem kíváncsi, hogy valójában a 3870K stabil 3.6 GHz-éhez (tekintve, hogy a 3870K szorzózár-mentes, s "csak" 20%-os tuningról van szó) "valójában" milyen lap elegendő."Egyébként nem mindegyik 3870K fog stabilan menni 3.6 GHz-en... " - Ha jól értelmezem, akkor a "körítéstől" függetlenül, nem mindegyik 3870K "tudja" stabilan a 3.6 GHz-et?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Silentfrog
veterán
válasz Mahrenburg #6779 üzenetére
Így van a tuningra nincs garancia.
-
Arkennys
addikt
válasz Mahrenburg #6779 üzenetére
Hát, minden procinál egyéni kicsit a tuningpotenciál amennyire tudom, pont ugyanazt nem biztos, hogy ki bírd hozni az egyikből, amit akár ismerősödnek sikerült gond nélkül. Lehet hülyeséget mondok, de videokártyánál is ezt figyeltem már máskor, enyém pl nagyon antituningos darab belőle. De panaszkodni nem lehet, annyit muszáj tudnia, amennyi az alap órajel. Azt tudja, a bónusz meg egyénfüggő
Nekem alapfeszen semmit nem piszkálva, csak a catalyst overdrive-al megy 3,5-ön. Ha nem akarod azt a 100Mhz-et mindenképp, ennyi körül remélhetőleg neked is elbattyog, és mint mondtam, A75 pro4 lapon stabil, etc.
(szerk: késő este még visszanézek, mit hoztok ki a témából, érdekel. De most jobbra el dolgozni )
[ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
Sziasztok ,az A10-5800K vizezve mit lehet kihozni belőle OC-n
Egy H70-es[link]
Tapasztalat valaki?Tudom nem ide tartozik ,de hátha valaki talál valami infót vagy volt már dolga vizezéssel?
-
Vartanus
őstag
Hali!
A nagy Trinitys gépem mellé vettem egy kis LIanos gépet médiacenternek filmezéshez,netezéshez,zenéhez.
A gép:
A4 3300
Asrock A75M-HVS
2Gb 1333Mhz Kingmax@1600Mhz..Nos a kérdésem annyi lenne,hogyan tudnám az 5.1-es hangrendszerem analóg 3 jack csatiját használni,hogy meg legyen a surrround hangzás? A hátlapon csak Line-In,Mic-In,Front Out csatik vannak...egy régi AM2-es Asusos lapomon a realtek kodek driverében lehetett a 3 csatlakozót programozni hogy milyen csatlakozó,de itt semmi ilyesmit nem találok...és fontos lenne mivel házimozi és hi-fi gép lenne de így nem tudja feladatát ellátni:S:S
Válaszokat előre is alásan
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
Mahrenburg
őstag
válasz Silentfrog #6780 üzenetére
Silentfrog, Arkennys - Köszönöm a válaszaitokat!
Azt hittem, nagyobb a "tűrés", a "legügyetlenebb" 3870K-t is képesnek hittem legalább 4.0 GHz-ra, elvégre mégis csak a Phenom II-es "leszármazottja"...
Most már kezdek kíváncsi lenni, egyszer lehet, hogy felszívom magam, s megnézem, mit bír az én példányom..."Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Trebron09
őstag
válasz Mahrenburg #6784 üzenetére
ezen én is meglepődtem...
Azért majd egy Lokit vagy valamit szerezz be mielőtt nekiállsz...
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
Arkennys
addikt
válasz Mahrenburg #6784 üzenetére
Nincs mit, és látod Bár pl a 3,5 is amennyire egyelőre látom, az én igényeimnek megfelelő teljesítmény, játszogatok is, de nincs gond. Tuningpotenciál meg valóban nem olyan óriási, mint remélné az ember, de én nagyon szeretem ezt a procit, és nem bánom, hogy ez lett
(legfeljebb picit, hogy nem valami 6 vagy 8 magos csoda, de hát, pénztárca )
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz Trebron09 #6785 üzenetére
Trebron09 - Igen, én is így gondoltam, mindenképpen kap minimum egy Lokit, s csak utána kísérletezek a tuninggal. Most elvan az Alpine 64-el alapon, de nem merném "húzni".
Arkennys - Én is imádom, a nekem szükséges CPU-teljesítményt jóval meghaladja, s ráadásul egy ilyen (nem is olyan rég még elképzelhetetlenül) erős IGP-vel "egy kalap alatt", s mindezt vettem 17e-ért...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Arkennys
addikt
válasz Mahrenburg #6787 üzenetére
Hm, jóó áron Jobbon, mint én, bár nekem is újonnan, bolti árnál pár ezerrel olcsóbban sikeredett.
-
Mahrenburg
őstag
-
Arkennys
addikt
válasz Mahrenburg #6789 üzenetére
Hát, ez csak érdeklődés és elégedettség. Bizonyos dolgokra nem képes, amikre párom igen Na meg a személyiség, hogy komolyabbak is legyünk
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz Arkennys #6790 üzenetére
Arkennys - Minden procinak van személyisége, mivel ők döntik el, meddig engedik magukat "húzni"...
Kjani18 - "I love 3870K" - Már el is képzeltem egy pólón...
-
zetecR
addikt
válasz Mahrenburg #6792 üzenetére
Vegyél neki bonbont. Vagymittudomén...
-
Vartanus
őstag
Megnéztem GPU-Z-vel milyen az új rendszerem és elég értelmetlen adatok jöttek ki....
Memóriának 256Mb-ot osztottam meg de GPU-Z szerint jóóval több a memória, valamint a biosban 1600Mhzet ír ramokhoz GPU-Z pedig vicces 100Mhz-et és az is elképzelhetetlen számomra hogy csupán 1,6Gb/s a sávszélessége.
Mi lehet a gond
[ Szerkesztve ]
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
MZperX75
addikt
Még egyszer rákérdezem?
Sziasztok ,az A10-5800K vizezve mit lehet kihozni belőle OC-n
Egy H70-es[link]
Tapasztalat valaki?Tudom nem ide tartozik ,de hátha valaki talál valami infót vagy volt már dolga vizezéssel?
[ Szerkesztve ]
-
G33Z@
tag
Némi tapasztalat:
A8-3870k bf3 alatt nálam ezen stabil:
1. 495v, 3400mhz bármit emelek a játék súlyos fpseket veszít időnként. Itt stabil. Kicsit rántottam az északi hídon feszt, de nincs jelentősége. HD7870 alapon megyés viszi szépen 4xmsaa és a hbao is. Ami a procira vonatkozik az a mesh quality ez nálam medium. Így nem megyek 30 fps alá bármi történik is a pályán. Ja 1920*1080.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
Állásajánlatok