Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RollandCG

csendes tag

válasz MasterDeeJay #104440 üzenetére

Ugyan így csináltam anno én is, csak azt a hibát követtem el, hogy nem válogattam szét, így egybe van a V1 és a V2 Glide
    A képen a kettes után, hiányzik a pont.

A Vogons fórumon volt egy táblázat, hogy kb. hány MHz-nél fagynak le a játékok, sajnos most nem találom, de kb. 800Mhz fölött kezdtek kihullani a V1-es versenyzők.
    Méréskor a legerősebb CPU az 1400Mhz-es proci volt. Ebből arra következtetek, hogy az a játék ami anno ment 1400Mhz-en az most megy egy erősebb gépen.

104442 DarthSun
    Csak Benchmark volt, vagy esetleg lefutattál egy két játékot?
    Kíváncsi lennék a kompatibilitásra.

#104444 DarthSun
    Az tényleg több mint a kétszerese!
    Nagyon sokáig szívtam a KT7-tel, először azt gondoltam (meg írták is a Vogonson), hogy a Via chipsettel nem kompatibilis.
    Volt V1 és V2 teszt. V2-vel is egyes játékok behaltak.
    De találtam egy régi posztot szinte hasonló konfiggal nos én 2000+ ról mentem le 677Mhz-re és beindultak a DOS-os játékok.
    Bemásolom ide a bejegyzést, igaz nem mai, de nekem sokat segített.

04 July 2005, 11:45:09
    I have found a problem, my computer is to fast (wierd), when i declock it to 500MHz (5x100) everything works fine :/ crazy stuff...i run games from Windows..and i
    have (VRush patch for TR), and all for BC3k
    Sorry for my english

Athlon XP (T-Bred) 1800+,
    ABiT KT7A Rev.1.3,
    Kingston 2x256MB SDR,
    PineView GeForce3 64MB,
    2x Creative Voodoo2 12MB in SLi (Homemade Cable ),
    Barracuda IV 7200.7 40GB,
    SB Live! 5.1 Digital,
    Win 98SE,
    3dfx gone but never forgotten

• DarthSun

Ármester

válasz MasterDeeJay #104440 üzenetére

Helyesbítek, hiszen a régi P4 blogomban sikeresen teszteltem a Voodoo1- et @1900MHz Willa proci mellett, tehát ilyen szintű proci mellett még nyilatkozhatok gyakorlati tapasztalattal is, rendben volt.

Szerk - Tipp : szerintem futnia kell a xeon 1220v2 procid mellett is.

Új hozzászólás Aktív témák