Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• formicus

csendes tag

Sziasztok!

Adott a jelenlegi konfigom: M5A87 AM3+ alaplap, AMD Phenom II X2 550 proci, ATI Radeon HD 4870 (RV770) 512 MB, 2x2 GB HyperX memória.

Gondolkodom a teljes platform váltáson, de nem tudom, hogy megéri-e. Ha el tudnám passzolni a jelenlegi cuccaimat, akkor szerintetek milyen félkonfigot érdemes vásárolnom APU-s vonalaon, ami természetesen játékra is megfelelő, legyen korszerűbb és erősebb, mint a jelenlegi konfig, illetve ne fájjon nagyon anyagilag. Tehát, ha a jelenlegi cuccaim eladom és még teszek bele max 30k-t, akkor milyen félkonfigot érdemes venni, ami game téren is mondjuk "naprakész". Persze nincsenek irreális elvárásaim, csak úgy tudom ezekkel az integrált VGA-kal már lehet játszani, nem csak Farmville-t. :) Persze vannak más lehetőségek is, tehetnék a jelenlegibe Bulldozert, vagy építhetnék teljesen más dedikált VGA-s rendszert, de úgy tudom hogy ez az APU-s dolog keveset fogyaszt és va is benne kakaó, tehát akár ez is szempont lehet. Egyszóval mire érdemes váltani, ha szeretnék játszani is? Vagy építsek "régi" energiazabáló Phenom-os, vagy Bulldozeres erőgépet?

Köszi, üdv

• formicus

csendes tag

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy megérné-e lecserélni a jelenlegi konfigomat (Asus M5A87, AMD Phenom II X2 550@ X3 B50 3.1 Ghz, PowerColor Radeon HD 4870 512MB, Kingmax 2GB DDR3 1333) egy A10 5800K + valamilyen 20k körüli FM2 lapra? Vagy érdemesebb várni Kaveri-ra?

Amúgy átlagos felhasználásra kéne, illetve néha játszok is, meg szeretnék majd az újonnan kijövő játékokkal is játszani, valamilyen formában. Köszi

Új hozzászólás Aktív témák