Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    válasz opr #16173 üzenetére

    Igazad van, rossz volt a megfogalmazás.

    Van egy főállásom (tűzoltó - 24/48-as beosztással). Ezt ilyen elhivatottságból csinálom inkább, mint pénzért. De ez megmarad. A másik állás, saját cég... IP kamerák telepítése, beléptetők, stb. Ez most becsukásra kerül hamarosan. És a tűzoltóság mellé keresnék valamit, amit otthonról, lehetőleg szabad időbeosztással, számítógépen tudok végezni. Nem milliókat akarok keresni, csak fizu kiegészítést úgy, hogy azért legyen időm kicsit magamra... úszni, sportolni, yogázni... gyerekeket suliba vinni, elhozni. Amikre most nincs időm az egyik munkából a másikba rohanás miatt.

    Ahol elbukok nézegetve a hirdetéseket...az a a hiányzó angol nyelvvizsga. Angol szövegekkel elvagyok, de nyelvvizsga nincs és a társalgás sem az erősségem. Főleg ezért is szeretnék több időt magamra, hogy az angolra is tudjak ráfeküdni jobban.

    Szerintetek egyáltalán milyen típusú munkák jöhetnek szóba? IT nem áll messze tőlem, de szakirányú végzettség nincs. Python tanfolyamot végeztem, de annak is jó pár éve és nem dolgoztam végül benne. Közgáz szakon végeztem a középsulit, ügyfélszolgálatos tapasztalatom van még, de szakmám a gyengeáram, biztonságtechnika és ugye a tűzoltó.

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák