Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LOTR

addikt

válasz Gabcsika #5 üzenetére

lehet kicsit késve írom, de talán segíthet:

legegyszerűbb csatlakoztatási módszer a köv:
    legkönnyebb usb-t úgy megjegyezni, hogy magyar zászló színei+fekete -ilyen sorrendben kell rákötni méghozzá úgy, hogy mindig a jel felé(általában '' 1 '' -el jelölik) kerül a szín (jelen esetben a piros, ha 5 tüske van akkor az utolsó kimarad, de ahogy előttem írták léteznek extrémebb esetek is, de ezt zárjuk ki)

a 2x5-ös csatolónál azért nincs az egyik helyen ''kilyukasztva'' a csatoló, hogy ne lehessen máshogy rákötni :) -meglepő módon

viszont ha nem ilyennel rendelkezel, akkor 1-esével kell rádugdoznod,
    saját tapasztalatból:
    megnéztem lapomat, és rákötöttem mindegyik usb-t, de csak az egyik sor tűnél volt ott az a bizonyos 1-es jel, én gondoltam, hogy akkor biztos ugyan úgy kell másikat is rákötni, hát azt nem úgy kellet, hanem pont fordítva(tehát pl fent volt piros fehér zöld fekete, lent meg fekete zöld fehér piros), na most mivel én fodítva kötöttem rá 2x-is, mert azt hittem talán rossz az egyik usb, kipróbáltam fordítva is, akkor meg a másik nem működött, de nem ment tönkre, utána belett kötve normálisan, és azóta rendesen működik :)

tehát nem kell pánikba esni, nem biztos, hogy tönkremegy, erre vszínű, hogy magadtól is rájöttél, de lehet még a jövőben mások is olvassák

Új hozzászólás Aktív témák