Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- OLED TV topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabcsika
tag
Nnna. Az van, hogy van egy Gigabyte GA-586TX-es Pentium I-es gép. Retro machine. Királyosul működik. Imádom. De! Szeretnék rája UESBÉ-t.
Van is rajta két sor (4+4 tűs) alaplapi tűcsati két PCI slot között. Elmentem bótba, vettem ASUS kábelkivezetést hozzá, hazavittem. Rájadugtam. Nem reagál. Win98SE magyar van fent frissítve minden rajta (alaplapi driver + win98, minden).
Semmi reakció.
A nagy gépen, amikor rádugom a gépre (pl. bootolásnál) már az usb-eszköz (próbaképp egy cf-olvasót dugtam rá) felvillan, de itt semmi. Semmi reakció.
Megfordítottam csatlakozót, rádugtam, semmi. Aszonták a bótba, egyes lapoknál más a tűk alaplapi kiosztása, mint a vásárolt csatin, ezért meg kell fordítani. Megfordítottam (remélem jól). Semmi. Leírná valaki, hogy a négy (fekete-zöld-fehér-piros) színsorrend helyes-e így, ill. hogyan rendezzem át, hogy működjön?!
Köszi ámbérék!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest