- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Autóhifi
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Házimozi haladó szinten
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
Aktív témák
-
BluEyes
őstag
1. Megnézed a vezérlőpult/rendszer/hardver/eszközkezelő ablakban,hogy a hálókártyáid benne vannak-e a listában és van-e valamelyiken vagy bármi máson nagy sárga kérdőjel, vagy piros ''X''.
?= nincs feltelepítve a kártya drivere
x= le van tiltva az eszköz
A kábelt abba a kártyába dugjad, amelyiken nincs semmi hibajel. Ezután a legegyszerűbb, ha a gépet és a kábelmodemet is kikapcsolod úgy 15 másodpercre, majd először a modemet, majd ha talpra állt (tesztelte magát meg a hálót,és megtalálta a hálózatot -kb.fél perc) a számítógépet is kapcsold be. Szerintem rendben indulnia kell a netnek.Sok sikert! -
Sunzi
aktív tag
Akkor fogod, átdugod, és legegyszerűbb, ha újraindítod a géped.
Ha eddig nem piszkáltál semit, akkor a másik kártyához is default telepítve vana TCP/IP protokoll, és alapértelmezetten DHCP-től várja a beállításokat.
Ha kábelneten nincs DHCP (láttam olyat), akkor neked kell ehhez a kártyához tartozó hálózati beállításokat beírkálni(IP cím, subnet mask, default gateway, dns address), ami a legegyszerűbb, ha lemásolod a másikból, vagy arról a papírról, amit a szolgáltató küldött. a régi kártyát én csak ez után szedném ki, de a megoldás sikerességétől teljesen független a dolog.
Mindez akkor igaz, ha az alaplapi kártya nincs letiltva, és fel van nagyjából telepítve... -
matyics
őstag
Kábel netem vam. Tehát nem ADSL és nem is Chello. A helyi kábel hálózathoz csatlakozom.
-
matyics
őstag
Segítséget kérnék tőletek!
Hol lehet állítani azt, hogy az alaplapi hálókártyáról menjen a net és ne a PCI-os kártyáról. Alapból a PCI-ost állította be magának a Winfos.
Help my!:Y
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- EAFC 25
- Milyen autót vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- GIGABYTE B760M AORUS ELITE AX
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged