Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • picassol23

    csendes tag

    Sziasztok, Pár hete benne vagyok a székvásárlás projektbe. A végén nagyon egyszerű következtetésre jutottam és elmentem az Ikeába Markust venni 40-ért (ennyi ember nem tévedhet alapon). Közben végigpróbáltam a magyar irodaszék kínálatot 50-200 Ft ezer között. Nem éreztem azt a hozzáadott értéket pl wau esetében, ami a vételárat indokolja. Bementem az office plázába, ahol le se tojtak az eladók. Mondtam, hogy valami jó 8-10 órás munkaszéket adjanak el nekem, az ár az teljesen lényegtelen kérdés. Vezetgettek körbe a 30 ezres fos főnöki székekhez és a gamer cuccokhoz. Wauról semmit nem tudtak mondani. Beleültem és nem volt jó (mondjuk nem ártott volna egy szakképzett eladó, aki beállítja rendesen).
    Az irodában Profim Lightupot használunk (az szerintem egy eléggé "jólbevált" középkategóriás szék). Kértem rá árat - "wau árat" kaptam (de most tényleg? ne már...)
    Szóval Markus lett. Ezen kár volt gondolkodni. Nagyon jónak tűnik. Ha valakinek nincsenek nagyon extra igényei, akkor ez jó választás (ráadásul 1 évig visszaveszik szó nélkül ha mégsem kell). Nekem ez nem nagy kompromisszum; semmivel nem érzem rosszabbnak mint a 100+ ezerért kínált társait. A karfája nagyon jó - az állítható karfa nekem teljesen szükségtelen dolog. Antares székeknél vigyázzatok, mert valamelyik fajta "állítható" karfájuk egyszerűen lötyög. Vettem egy ilyen gyártmányú széket pár hete, majd reklamáltam emiatt - küldtek is mindenféle kérdés nélkül 1 db + karfát (senkit nem érdekelt, hogy mind a kettő karfa kotyogott, azaz már mindahárom). A forgalmazó azt írta, hogy ez ilyen. Visszaküldtem nekik (teljes visszatérítést kaptam, összeszerelés költséggel együtt; csak a visszaszállítás díját vonták le).
    Szóval sok hűhó semmiért összességében. Kezdhettem volna az Ikeában...

Új hozzászólás Aktív témák