Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atee

    őstag

    válasz Tsebacsi #3714 üzenetére

    Nem tudom miért lepődsz meg ezen? Már írtam és továbbra is tartom, hogy nincs minden szék mögött külön mechanika gyártó!
    Alkatrész beszállítók vannak és abból legózzák össze.
    Illetve egyes gyártó termékei simán lehetnek hasonlóak. Az elvek ugyan azok. Max. kis eltérések lehetnek amik külsőre nem valószínű, hogy szembetűnőek!
    A Noble iconnak is hasonló a mechanikája! Nem néztem utána, de feltételezem, hogy az epicnek is.
    A különbséget azok adják, hogy ki mit legózik össze. Nyilván vannak alacsony költségvetésű és minőségibb alkatrészek. És ezeket lehet variálni. így lesz valami full gagyi, közepes, vagy jó! Pl. a kerékpároknál is hasonlóan működik!
    Persze, hogy ne legyen egyszerű. Hozzá jön még a márkák felára is. Így lehet a noname is egészen jó és egy ismertebb márka is szar mert ha gyenge alkatrészekből van akkor a márkanévvel akarják eladni! És ott van még az adu ász! Meglovagolni a gamer szót :)
    Aztán, hogy hol állítják össze és milyen minőségű lesz a kárpit és annak a varrásai pl.
    Ránézésre egyébként nekem a linkeltek közül az első lenne a meggyőző. Lehet a színvilág miatt vagy jobban van fényképezve, de pl. ha ez alapján kéne választanom akkor Genesis székeket meg se nézném! Hihetetlen bazári kinézetük van a fényképeken. Vagy csak az izlésem rossz :D

    Na ezért nehéz jót választani! A tesztek meg kb. csak a tartósság, beállíthatóság miatt lehetnek érdekesek. A komfortot megint nem tudja visszaadni, hogy egyéneknek mi a jó!

    D-day 2002-01-04 01:54

Új hozzászólás Aktív témák