Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz Sheeeeep #2815 üzenetére

    nekem a wau2 az egyik kedvenc székem, de sajnos nekem szűk (~47cm az ülőlap szélessége) és mivel hálós, így a combon oldalán enyhén érezhető a perem, ami hosszú távon problémás lehet. emiatt nem vettem meg. Ez esetleg okozhat problémát számodra is, így erősen ajánlott kipróbálni.

    A triigger 350-el én is szemeztem, ami nekem elsőre feltűnt (és több review-ban is írják negatívumként), az ülőfelületem lévő bör rész jobb és bal elől, ami zavaró lehet, ha hosszabb távon ülsz benne (megizzadsz, odatapadsz ahooz a kis részhez stb). Egyébként jó széknek néz ki, csak ugye alacsony/középtámlás, magasság miatt nem tudom mennyire lenne megfelelő számodra. Alkatrész ellátás miatt amúgy nem kell férned, nem egy noname valamiről van szó, szinte 100%ra mondom, hogy 10+év múlva is tudsz hozzá vásárolni cserealkatrészt (márcsak abból, hogy a gyártó alapvetően 10évet vállal a székre)

    Én amit "sok" (összesen ~10óra) próbálgatás után ajánlanék:

    -mesh ülőlappal: Emagra X5M; Lexington

    -szövet+szivacs ülőlappal: Emagra X2 Lotus (magasság miatt valószínűleg nem lesz jó a fix deréktámasz rész, de ha rászánod magad, hogy elmenj és kipróbáld az emag-ra székeket, érdemes tenni vele egy próbát); Emagra X5; Oklahoma (sima vagy az olcsóbb verzós smart)

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák