Hirdetés
Aktív témák
-
chicken
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
én is Hoegarden fanatik vagyok

iszonyú drága, de naonfinom. Amúgy tényleg kicsit veszélyes
Kapható a Belga sörözőben (Francia Intézetnél - árak: vigyázat!!), a Miróban a Várban, ill az összes Fashion-café láncban (Mammmut, Westend stb), Rolling Rock Café Óbudán, stb tehát az összes sörprofilú, drágább helyen.
Megosztanám, ha topiknyitó nem ellenzi, budapesti tapasztalataim (részben mint volt vendéglátós):
Irish Cat (Kálvin tér) - hígítják a Dehert, A Carlsberget és a Heinekent is. Kettes alá. És még irish pubnak szánják magukat. Szégyen-gyalázat.
Belga söröző (batthyány térnél) - minden sör hibátlan. Ez sokba is kerül. Amúgy ötös.
Extra (Királyi Pál u.) - híg. 3.
Janis Pub (Királyi Pál u.) - Elég korrekt. 4. A hely amúgy szerintem szar, csak nagyon jó társasággal vállalom be.
Miró (Fashion lánc) - a sör korrekt, nincs vizezve, de elég drága, és tele van plázás aranykarkötősbőrkabátos béjemvéslusszkulcsos kényszervállalkozókkal. Én utálom. Sör 5, hely 2.
Pótkulcs (Csengery utca a Szondi és a Podmaniczky között, dolgoztam is itt)- a HOLSTEN jó, tuti nem vizezik, de néha buggyantak a hordók. Ha szólsz, ki is dobják, de havonta 3-4szer biztos előfordul, nemtom honnan hozatják. 4.
West-Balkán, Szimpla, Dupla, Sark, Szóda és társai: közepes, fogyasztható, kissé vizezett, de jó occsó. 3/4.
VAGON (vasúti kocsi a park szélén) a Délinél: egyik barátom csinálja. Semmi sincs vizezve vagy hígitva, melegen ajánlom. Még a bablevest is az anyukája főzi. 5.
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Linux kezdőknek
- Raspberry Pi
- Le Mans Ultimate
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest