-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
rokefeller #1476 üzenetére
hát mát késő, mert áthívtam egy haveromat, és ''megszerelte'' a linuxomat, de azért köszi a választ.
hosszas bűvészkedés után felkerült egy ubuntu (azért kellett bűvészkedni, mert valami gáza volt a vinyónak és nem akarta megcsinálni a telepítő a hde5-t, a swapot, így előbb egy nagyon alap debiant nyomtunk fel, mert az rendbe bírta hozni a vinyót). ''örültem'' hogy időközben sikerült elbasszintani a windowsomat, és a tegnapom azzal ment el, hogy ott szívtam a telepítgetésekkel: a zonealarm tűzfal (legújabb telepítőjével felrakva!!) rendellenesen működött, nem akart megmutatni magát a tálcán meg amúgy sem, így nem lehetett a programcontrolban szabályozni a nethasználatot, semmit nem engedett se ki se be -> kill zonealarm.
de mostanra minden ''kifogástalanul'' működik, ismerkedek a linuxszal, annyira nem is gáz ez a rendszer mint gondoltam, látom az ntfs partíciókat meg minden, SŐT még a tv-tunerem is működik, pedig erre nagyon nem számítottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest