- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
Hőmérsékletfigyelő programokkal figyelemmel kísérheted a hőmérséklet alakulását valós időben (pl msi afterburner). De ez a hiba valószínűleg GPU hiba lesz.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pikari
addikt
Lehet, hogy a processzorod, az alaplapi VRM vagy a videókártya melegszik túl, és az okozza a problémát.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Sveppir
csendes tag
Már pár hónappal ezelőtt kértem segítséget, és két konklúzióra jutottam. A videókártyám (rx 5700 XT) egy szörnyű videókártya, nagyon sok probléma van vele, a másik pedig, hogy valószínűleg nem elég jó a tápom. (600W) Tegnap végre vettem egy újat (EVGA 850 GT), de semmi nem változott. Egyre jobban azt érzem, hogy ez mind a videókártya baja. Esetleg van bármi tippetek, tapasztalatotok?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gurulunk, WAZE?!
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Path of Exile 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest