Hirdetés

Aktív témák

  • TPeti

    tag

    válasz Tanisz #47360 üzenetére

    "Akkor jól gondoltam, hogy a 3D hanyagolható, igazán nem is érdekel. No meg 3d-s tartalom is alig van, azok többsége is olyan, hogy jobb is nem beszélni róla."

    Ezzel azért szembe szállnék, mert a legújabb Karib-tenger rész FullHD 3D-ben egyszerűen fantasztikus, bokaf.sós ! Nem hittem a szememnek, pl. amikor a szigeten bóklásznak és fentről mutatja a szereplőket a kamera. Persze megfelelő forrással, BD lemezről, megfelelő asztali lejátszóval, vagy PS3-al lejátszva. Igenis nagy élmény a 3D, verném a fejem a falba, ha nem 3D-s TV-t vettem volna. Szerencsére egyre több lesz a jó minőségű film is. Pl. nagyon jó még az Avatar és a Gulliver utazásai. Sajnos van rossz példa is mint a TRON és az Amerika kapitány.

    A 3D-s Blu-ray, szabvány. Ez a mostani 3D alapja (képfrissítés, mikor melyik szem mit lát, stb) . Szerintem ez nem fog változni sokáig. A TV-k 3D megjelenítése változhat, de nekem az idei is már elég kiforrottnak tűnik Samsung és Panasonic plazma esetén. Az LED-eké (különösen az LG) úgy xar ahogy van.

    HalfSBS mkv filmekkel tényleg nem érdemes próbálkozni, mert le vannak korlátozva 1080i-re a f.s LG cinema3d miatt. Azok tényleg semmit nem érnek. Akkor inkább 1080p és felkonvertálom a TV-vel, az többet ér.

    Serpent 750 Nitro TC, Serpent.com

Aktív témák