Hirdetés

Aktív témák

  • Tanisz

    senior tag

    válasz DM-Fan #47340 üzenetére

    Köszi neked is a kimerítő választ.

    Akkor jól gondoltam, hogy a 3D hanyagolható, igazán nem is érdekel. No meg 3d-s tartalom is alig van, azok többsége is olyan, hogy jobb is nem beszélni róla.

    A média lejátszó egyáltalán nem hiányzik, ha jól tudom a tv-k beépített médialejátszó nem valami sokrétűek. Legalábbis a tesztek engem nem győztek meg, hogy érdemes azért jócskán több pénzt kiadni, inkább akkor külső "segítséget" vesz hozzá az ember.

    Na igen a nézési távolság. Ezt a gyakorlatban valahogy letesztelem magamon, hogy mennyire vagyok vájt szemű .
    Esetleg kitolom a keretet egy kicsit és veszek egy TX-P46G30E, ha jól gondolom ez ugyanaz, csak 46"os, bár az 50"hoz amit ajánlottatok még ez is messze van :)
    Hát logikusan, lehet érdemes közelebb ülnöm majd a készülékhez, ha a NeoPDP paneles mellett döntenék. Persze előtt a 50U30at is szemügyre veszem :)

    Igen ezt olvastam, hogy a játéknál a tartós képelemeket hanyagolni érdemes. Bár a hosszú játék veszélye nem nagyon fenyeget a közeljövőben :)

    Még egyszer köszi!:)

    Még annyi, hogy vannak olyan üzletek,webshoppok ahol kifejezetten nem ajánlott műszaki cikket venni?

    http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "

Aktív témák