Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Gergőke88 #36993 üzenetére

    Xpress.hu - a legnagyobb (és szerintem a legkorrektebb) hazai DVD/BD kereskedés. Webshop, regisztrációhoz kötött, az egyetlen üzlethelyiségükben csak a megrendelt termékek személyes átvétele zajlik, utcáról betérve nem lehet vásárolni. Rendszeresen (havonta többször) is indulnak akciók, párhuzamosan is futnak akár egy hónapig is, így sok jó dolgot lehet jó áron kifogni. Bizonyos rendelési mennyiség után plusz kedvezmények járnak, valamint félreteszik a kiválasztott termékeket - tagsági rangtól függően akár 45 napig is. Vidékre is küldenek csomagot.

    A külföldiek közül érdemes szétnézni a HMV-nél, a Zavvi-nál és ehhez hasonló on-line-ként is működő, de üzlethelyiséggel is rendelkező boltoknál. A szállítási feltételek és díjszabás eltérő lehet, érdemes olyat keresni, amelyik biztosított csomagként adja fel a termékeket.

    A blu-ray.com-on tudod ellenőrizni, hogy az egyes kiadványokon milyen hang- és feliratsávok vannak (a jobb felső sarokban tudod kiválasztani pl. Angliát, a kis zászlóra kattintva).

    A Blu-World-ön tudsz konkrétan audióra és feliratra is keresni.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák