Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Zoliwrc #2108 üzenetére

    Hát, engem legkevésbé a fogyasztása érdekel. Jelen pillanatban egy megfizethető árkategóriában levő full HD-s modell, és állítólag nem rossz, csak az a gondom, hogy még nem láttam rajta DVD képet, pedig egyelőre elsődlegesen arra használnám egy Pioneer DV696-ossal, HDMI-n keresztül, jelfelskálázással. Csakhogy nem láttam még sehol, hogy így hogy nézhet ki a DVD és se a Panasonic szalonban, se a MM-ban nem voltak hajlandók megmutatni nekem, ezért is kérdeztem, hogy nincs-e esetleg valakinek ilyen modell, hasonló kaliberű DVD-játékossal. A MM-ban azt mondta a gyerek, hogy 1080i-re vagy p-re skálázással úgy fog kinézni, mint a blu-ray, csak a színtelítettség nem lesz ilyen, mire én majdnem kiröhögtem, hogy ne akarja már nekem ennyire eladni ezt a TV-t, hogy ilyen baromságokat mond.
    Amúgy engem a full HD-s képe meggyőzött, szerintem nem kell jobb. A zoom-ja meg nem érdekel, hogy szar, úgyse nézek TV-t, mert az Magyarországon nézhetetlen - és most nem elsősorban az adás minőségére, hanem a tartalmára és színvonalára gondolok.

    Arra is kíváncsi volnék, hogy a blu-ray hogyan néz ki rajta 1080p-ben, mert ugye ez a TV tán nem tudja a 24p-t, hanem valami saját eljárása van rá a Panasonic-nak, amivel kompenzálja a sebesség-folyamatosság dolgot.

    Szóval jó lenne már többet tudni a 2008-as modellekről, hogy érdemes-e várni még egy évet.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák