Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ShadowK

    tag

    Sziasztok!

    Uj gepet szeretnek osszerakni es szuksegem lenne par hozzaerto szora :) (ne kuldjetek el a milyen gepet vegyek topicba mert nem arra megy ki a dolog ;) )
    Eddig az volt az alapotlet hogy egy E4500, egy GA-P35-DS3 meg valami 800 vagy 1066 ram es megrantom a procit ameddig birja valami nem tul nagy fesz-en, egy 3200-at ki kellene hozni belole...
    De ahogy olvasgattam ezekrol az uj 45nm-es procikrol es hogy lesz 2 magos verzio is, felcsillant a szemem hogy akkor majd megvesszuk ezt ha kijon es megrantjuk ezt, meghozza jobban mint az E4500-at.

    Szoval most inkabb 45nm fele hajlok de itt is van tobb lehetoseg. Nem akarok hu de sok penzt elkolteni szoval minnel kevesebb $bol akarok minnel tobb erot kisajtolni ;)

    Gondoltam egy E8200-ra amit ha jol latom meg lehet rantani 4G-ig csak hat kicsi a szorzoja... szoval egy 500 FSB-t kene birnia a lapnak. Ahogy lattam ezen az oldalon a lap birt 525-530 FSB-t is E6300-asokkal. Gondolom akkor ugyanezt az FSB-t tudja majd produkalni az E8200-assal is jol gondolom?

    Olvastam par helyen, hogy Q2-ben meg fog jelenni egy Wolfdale-3M verzio is, 3M cache-el, ami nekem eleg lenne, ez nagyon megtetszett, olcsobban is jonnek ki vele. Legjobban erre a verziora hajlanek, egy ilyen Wolfdale-3M (modelszamot csak annyit olvastam hogy E5xxx -ek lesznek) es melle a DS3 es ha minden igaz es meg tudom vele rantani egy 500-as FSB-ig akkor kesz is lenne az en alom konfigom ( na meg persze egy zalman 9500led huteni)
    Persze nem igazan akarnek 40-50-ert venni valami X38 vagy megdragabb X48 chipsetes lapot melle mert nem olyan a keret es ha minden igaz a DS3 is birt mar masnak is 500 felett.

    Tudtok valamit ezekrol a 3M-es Wolfdale-ekrol? Megeri ezt a verziot valasztani?

    Koszi

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák