Hi
E8400 -est felhuztam 3.6 -ra es kevesebb fps -t kaptam a jatekokba es hogy lehet 
P5Q-E,E8400,4Gb-ram.4850 512mb,700w FSB,750Gb Samu,19WS-SN

Hi
E8400 -est felhuztam 3.6 -ra es kevesebb fps -t kaptam a jatekokba es hogy lehet 
P5Q-E,E8400,4Gb-ram.4850 512mb,700w FSB,750Gb Samu,19WS-SN

Akkor én is nekiállok hasonló blend teszteknek!
Kezdet: 7x585 Blend stable 
Köszönet Zajec-nek! 
#20980 Vki, UP? 
Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj
Gyerünk
Kíváncsi vok, hogyan mennek a crucial ramok, lehet én is azt veszek majd

"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!"
Na várjatok csak tuningfanok ! Holnap kezembe kapom az új lapom és remélem, hogy az E8500 procim tovább bírja prime 4,3 - nál... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...
hajrá hajrá 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Nyomom neki!
Itt a folytatás: 7x600 Blend 
Ezt már nem Zájec beállításai alapján készítettem! 

Ja csináltam max fsb-t is : 620 Valid 

Megnézzük! Várunk a klubba! 

Kíváncsian várjuk 
serito
Látom jó megy alattad a szekér 
gracca. fesz?
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Csak gondoltam belinkelek egy-két tesztel, mert jó-pár napja nem írtam a fórumba és nem mutattam fel semmit. Sok dolgom volt ( van ) mostanában ezért nem jut idő gépezni de most bepótoltam. Kíváncsi vagyok lipi barátom reakciójára. 

1.64v ET6-ban!
Nem is akármilyen eredményeket
Ezt te pótlásnak nevezed
Akkor kíváncsi lennék, ha szorgalomból dolgoznál mit hozol ki a gépből 
Jójó, q**a jó, hogy itt mindenki 4-5 GHz-ről beszélget, mindenki very happy dejó, de én még a 3.8-at sem bírom kihozni belőle... 
Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

Újabb javítás: 5080Mhz 
Mára befejeztem! 
Szegény 
grat 

az szép 

ez már "iparikémkedésnek" számit.. 

védesd le a beállitást 

"Ezt már nem Zájec beállításai alapján készítettem! "
szerencséd,, pedig nagyon hasonlit rá... 

tudna nekem valaki belinkelni valamiféle fpo listát vagy hasonló dolgot
e8500 e0 q820a821 miatt kérdem
elörre is thx 

Csak itt-ott foltokban!

Q820A595 ről meg 820A925-ről van eredményem. előbbi 4gigát 1.29v-tal tudja utóbbi a 4300-at 1.30v-tal. tied közelebb van a másodikhoz talán mákod van.
serito egyre jobb. meg egyre több a fesz a procinak 

"1.64v ET6-ban!"
Na. töled sem vennék procit. 

http://szjanos.atw.hu
ha valaki megmondaná hogy a lapocskámban..vagy a lapockámban
mit kell piszkálnom..és mit nem akkor beneveznék én is az 5G projectre...csak nemakarok órákat kinlódni vele 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Nem is eladó! 

http://szjanos.atw.hu
Ha így folytatod nem is lesz 

Tudom, hogy csak az irigység beszél belőletek! 
Egyébként kímélve van a proci, mert 24/7 re 8x550 van állítva bios 1.4v
[ Szerkesztve ]
Szegényke
az enyém meg 7,5X535 re 1,2V
én nagyon kímélem a procit
Amúgy hova kell ennyi MHz?
Tegnap próbáltam az 5GHz-et de amikor 1,6V adok a procinak folyamatosan újraindul
odatettem a kezem a táphoz azt hittem, hogy leég a kezem
Nagyon forró volt a levegő amit kinyomott
Úgyhogy nekem kevés a tápom 

Vegyél!

A mostani válság idején
Inkább kihagyom ,hogy +5-10K fizessek rá. 
Így is már a ram is fent van a listán
Az meg nem megy 1210MHz-nél többet
így csak 605fsb-ig jutok és még annyi, de annyi van a lapban
meg a prociban 
[ Szerkesztve ]
Ti hogyan használnátok a procit, ha ilyen lenne:
Proci E8500 E0 VID 1.25V
1.
vcore auto-n (1.184V cpu-z)
9*400 ram 800 minden más fesz auto
2.
vcore 1.208V cpu-z (1.225V bios)
7,5*500 ram 1000 lapnak kell FSB-re +0.02, NB-re 0.04, ramnak 1.9
3.
vcore 1.312V cpu-z (1.3375 bios)
9*450 ram 900 minden más fesz auto
igazából csak CS:source miatt kell a proci 9*400 és 7,5*500 között nem sok különbség van, igaz feszből se adok neki sokkal többet, mondjuk tuti vinne 3600-at 1.15V környékén.
az enyém is ugyanilyen..mondjuk egy FPO-t jó lenne tudni....enyém az adatlapon van 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Sziasztok!
E8500-as procim van .Everest 2000mhz-et mutat.Gondolom lecsökkenti a frekit,ha nem kell a full teljesítmény.Vagy sem?
Köszi a választ előre is!
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
BIOS: C1E & EiST funkciók :disabled

Sehova, csak tetszik a 4.4Ghz 24/7-re! 1.4v még pont a határon van. Még ha az eredeti 15 év élettartamot 10 évre csökkenti is nem nagyon érdekel mert 1 évnél úgysem lesz nálam tovább. Az is meglehet, hogy hamarabb eladom. 
Hát egy 400W Chieftech nem birkózik meg 12v ágon a proci felé 70W-al!! Vegyél nagyobb tápot!
[ Szerkesztve ]
dehogyisnem... 410es Chieftecem volt..és mégis stabil volt a Q6600om 3.6GHzen
egy 8800 GTS 320as volt még benne ami zabálta a kraftot ...jah és aszonták szériahibás táp
jah..lehet hogy 500Wos cucc volt benne ![;]](/dl/s/v1.gif)

Köszi ,de ez nekem kínai
Gondolom biosban be van kapcsolva a csökkentett frekvenciával működés és csak akkor növeli,ha pl. játszom vagy nagyobb freki kell?Tehát ezzel kapcsolnám ki?Vagy nem baj ,ha be van kapcsolva?
Srry,de nagyon láma vagyok főleg az intelhez,mert eddig amd-s voltam nem mintha értettem volna ahhoz is.
Remélem nem mindig 2000mhz-en műkszik,mert akkor kikapcsolom,hogy maxon menjen.
Köszi a választ!
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
bekapcsolod a géped---> nyomkodd a "DEL" billentyűt amíg be nem jön a BIOS. az a kék hátteres izé. Ott keresd ki ezt: "advanced BIOS features"
Ide belépsz és itt lesz olyan hogy:
C1E: enabled
EiST function: enabled
ezt a kettőt disabledre teszed akkor nem veszi vissza az órajelet terheletlen állapotban,de ha szüksége van a powerre úgyis megemeli az alapórajelle,szóval nincsen gond

Okés köszi ,akkor hagyom úgy ahogy van ,ha nem kell a kraft ne menjen maxon.
Köszönöm a türelmedet és a válaszodat!
Na akkor még is csak eladod?
az lesz, de előbb ramot veszek
Nekem a nagyobb fsb fontosabb és, hogy Zájec kolléga grabancát elkapjam
Meg azért szépíteni is szeretnék ezen a mostani világrekordon is

üdv
egy e7200 és egy e8200 között hány % eltérés van teljesitményben ?
sokat számit a 3 iletve a 6 mb CASH ?
AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)
822A561
The Ice is broken
4500mhz prime stable.
Na haladunk egy laza 24/7 beállítás 
jaja. mondjuk a cél kicsit feljebb van