ET6-al húztam nem setfsb-vel!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
serito
(senior tag)

serito
(senior tag)
Köszi mindenkinek!!!
Most, hogy mondod azonnal átírom.

pigatt
(őstag)
Grat. az eredményhez.

[ Szerkesztve ]
ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung
Szép eredmény léggel, bátor vagy! Grat hozzá!
Én nem mertem wolfnak 1.52V-nál többet adni léggel.
Eladó cuccok : http://href.hu/x/9ech \_/ Megbízhatóságom : http://href.hu/x/efq0

pigatt
(őstag)
ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

lipi67
(PH! nagyúr)
Mondanám,h grat,de kva irígy vok,nemtom leírni!!!!

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

serito
(senior tag)
Sajnálom!
Már vártam a reakciódat, de nem hagyhattam, hogy neked legyen meg előbb. 

serito
(senior tag)
Mivel nem szoktamEeverest Memtesztet futtatni, csak információként adom: Everest memteszt

pigatt
(őstag)
Nem szoktam én sem, csak ma majdnem mindenki ezt csinálta, gondoltam én miért ne.

Zájec
(PH! kedvence)
beirom ide ,mert nem warez
, hanem publikus.. a gigások elöszeretettel használják ezt az oldalt, mert itt vannak a legfrisebb bios-ok és egyebek... most például ahogy elnézem ma jelent meg nekünk az új ET6 ..
ez az oldal pedig a JZelectronic 

Zájec
(PH! kedvence)
NaAa végre

az everest eredmény viszont nem valami erös.... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Zájec
(PH! kedvence)
jól néz az 580fsb a EP45-DS3-tól 
egy pcit a CPU reference kéne piszkálnod és akkor jobb lehet. 

lipi67
(PH! nagyúr)
Bánná a fene,ha Görög Zitánál hagynád
Gratula..-na leírtam
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Rusher
(őstag)
Ok csinálok majd egyet a legújabbal is 
serito Grat az 5Ghz-hez mostmár nyugodtabban alszol gondolom 
葉問

Rusher
(őstag)

sz.j
(PH! kedvence)
Szép!
Gratula az 5G-hez.

http://szjanos.atw.hu

blackvinyl
(tag)
Hi!
E8400ből a C0 vagy az E0 steppinges a "jobb"? (mint a q6600nál a G0 jobb a B3 nál)
köszi
Garancia ügyintézés hibás számtech alkatrészekre! http://href.hu/x/cwh0

lipi67
(PH! nagyúr)
Szai!
Nem éltem volna túl...[E8400@5004MHz]

serito
(senior tag)
Gratula neked is!!!! Gondoltam, hogy nem hagyod annyiban.

lipi67
(PH! nagyúr)
Köszi!És,hogy 1 FSB-vel nehogy megelőzz,s megint kinlódjak:
[E8400@5013MHz
]

lipi67
(PH! nagyúr)
Folytatás:Ha nem fontos,meg ne csinálj plusz 2 FSB-t!!! 
[ Szerkesztve ]
nana
mit csináltál szerencsétlennel hogy ennyire megijedt? 
Zájec

[ Szerkesztve ]
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Szép eredmény! Mennyi fesz kellett hozzá? Léggel? 
Eladó cuccok : http://href.hu/x/9ech \_/ Megbízhatóságom : http://href.hu/x/efq0
A 600+ fsb-re vágyok
. Remélem, hogy hétvégén meglesz 
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!"

quiksilver07
(újonc)
Gratula a az 5 GHz-es álomhatár átlépéséhez!!
Tudnál segíteni abban, (kezdő vagyok
) hogy van egy E8400-asom 45T-DS3 lap és 2 Gb OCZ-12800 DDR3 1600MHz-es Platinum ramot vettem, de utólag tudtam meg, hogy a proci csak 1333MHz-en kezeli. Van lehetőségem elérni, hogy a RAM is többet tudjon MHz-ben?
Miket kell beállítani és mi az amire nagyon figyelni kell (mármint ne szálljon el a rendszer).
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Semmit!Kinyitottam az ablakot és levettem az oldallapot.(most nézem,hogy van e valami következmény,ha 1,176-on 3,8GHz hiba nélkül FFT-n,akkor minden ok.(mehetünk inni
)
Nem bánnám ha valamikor fel tudnád polírozni a hűtőmet,mert annyira"sima",hogy megakad a körmöm az aljában!
Daemon09: Bios 1,705v de ez csak 8400-es,kell neki a delej,de szereti 
quiksilver07 Ha még sose csináltad,p45-tel lesz dolgod,szerintem nézz be "jómunkás"barátomhoz!!![IDE]
[ Szerkesztve ]

Macka
(PH! kedvence)
A 8600 -okban már jó a hőszenzor EVEREST-tel is?
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

quiksilver07
(újonc)
Lip67 és Winfier!
Ebben tudtok segíteni?
Van egy E8400-asom 45T-DS3 lap és 2 Gb OCZ-12800 DDR3 1600MHz-es Platinum ramot vettem, de utólag tudtam meg, hogy a proci csak 1333MHz-en kezeli. Van lehetőségem elérni, hogy a RAM is többet tudjon MHz-ben?
Miket kell beállítani és mi az amire nagyon figyelni kell (mármint ne szálljon el a rendszer).
I 
értem.szval csak fesz kérdése. gratula neked is. az ivást majd megdumáljuk a polírt szintén. 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

lipi67
(PH! nagyúr)
Kva jól feszelhető,de kell hűtés(ami esetemben az ablak).Ok majd megdumáljuk.Ja!Azzal a kocsival menjünk ami a házatokból látszik,s jönnie kell a csajnak is,vezetni is kell!!!
[ Szerkesztve ]

Zájec
(PH! kedvence)
most jobb lett, de az irás egy picivel gyengébb... gondolom a memokon állitottál még , azért lett jobb eredmény.. mert máson ez nem múlik.
nekem is állitani kéne a memokon, nem pedig AUTO-n hagyni... a Giga igy egy kicsit elnagyolja, azért kisebbek az eredméynek nálam.. de nincs kedvem xarakodni vele igy marad AUTO-n... lustaság rulez 
[ Szerkesztve ]

Zájec
(PH! kedvence)
"Birodalom visszavág"
,, na végre megérkezett 

lipi67
(PH! nagyúr)
-S még meg se fáztam!(emlékszel a 2180-nál...Bár azok voltak a szép idők!!)
[ Szerkesztve ]

Rusher
(őstag)
Nemtom miért lett több....nem állítottam semmit subok összes auto-n, PL9 ennyi
Legközelebb összeütöm ugyanezt csak 4gb rammal ![;]](/dl/s/v1.gif)
lipi67 Grat
Te sem tudtál nyugodni látom 
[ Szerkesztve ]
葉問

lipi67
(PH! nagyúr)
Hali!!Kva rég"beszéltünk".Most néztem,proci kibírta,semmi baja.(eddig futott a prime)Most megnézem,primestabilan tud-e többet 4,5GHz-nél..
Ez..rázósabb lesz..
(Láttam,van ám egy procid Neked is!
)

serito
(senior tag)
Igen, mámoros mélységekben szárnyaltam álmomban, míg lipi 5013-as eredménye fel nem ébresztett.
Azt hiszem feljebb kellene emelnem a mércét...... esetleg 5100Mhz? 

Zájec
(PH! kedvence)
emlékszem hát
nekem meg ne fázzál, öltözz fel rendesen.. 
Rusher:: nekem PL12 van most,, akkor amiatt van ez a pici eltérés
na majd lejebb veszem és megmérem úgy is.. 
[ Szerkesztve ]

sz.j
(PH! kedvence)
Síkerült javítanom a procihűtésen, és így már nem csak 15 percig mertem futtatni a primet.
E8400: 1,392V@4455MHz

[ Szerkesztve ]

sz.j
(PH! kedvence)
Látom serito eredménye nem hagyott nyugodni.
Gratula hozzá!

lipi67
(PH! nagyúr)
Oké főnök!
Máras be is fejeztem..asszem kezdek szerelmes lenni a procimba:[E8400@4,6GHz primestabil
]
sz.j Kösz!
Ennek jobban örülök 
[ Szerkesztve ]

Rusher
(őstag)
Hi! Na jah..
Addig jó amig még megy, de valszeg túléli egy röpke tesz erejéig.
Én ilyen magas órajelen már nem prájmolnék úgysem használnám úgy a procit a sok fesz miatt úgyhogy nem is kínzom.
Hát ja megyeget a kicsike...rég tuningolgattam én is majd hétvégén ha lesz végre időm akkor megcélzok 1-2 dolgot amit elképzeltem. 
serito Mennyi ideig ment 5Ghz-en? Nem néztél semmit spi winrar vagy ilyesmi csak valid? az 5.1Ghz már sztem necces....bár fesz kérdése, de ott már alapjáraton bőven 100W+-t fog zabálni és hát a hőfokok miatt sztem nem fog menni.
mod.: lipi nem rossz...mivel hűtöd, hogy ilyen alacsonyak a hőfokok 
[ Szerkesztve ]
葉問

lipi67
(PH! nagyúr)
Nyitott ablakok,levett oldallap,mx2-es paszta,Asus Silent Square pro +Engusztól hoztam 1600-on ketyegő 12es ventit.Ennyi

serito
(senior tag)
Csak validot mentettem, aztán megpróbáltam 5020-ra emeli ott már restartolt.
Semmi gond, azt azért nem hagyhatom, hogy egy 8400-as+ P35 lap megleőzzön. lipi
Kap még feszt és irány 5Ghz +... 

serito
(senior tag)
lipi: a Primeban van valami ami 17. percnél változik? Úgy értem, hogy a progi ott csinál valami más tesztet mint addig? Csak azért kérdezem mert 4400 felett 17. percben az egyik mag (mindig más) hibázik. Ha a progi nem oka, akkor bizony 4400 felett nem tudom Primestabilizálni. Miért azt nem tudom.
3DM06 még 4800-on is lefut, tudom ez nem mérvadó.
[ Szerkesztve ]

elfelejtette
(PH! kedvence)
Sziasztok!
Szerintetek ha egy Giga EP35C-DS3R lapban egy 4GHz-en (8x500) járó E8200-as proci hőfoka 50 fok PASSZÍVAN(!) egy SCYTHE NINJA2-vel hűtve, az jó? A hőfokot RealTemp-el mértem, a szobában 24 fok volt. A proci 1.344V-ot kapott (bios 1.425V).
Üdv.
Ui. Ja ez az órajel még nem a vége a procinak, csak hasraütésre állítottam be.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled
igazából azon csodálkozom,hogy egy tetves kétmagossal akkorát droppol a lap mintha egy quad menne benne. 1.35V felett kell beállítanom biosban hogy menjen normálisan 1.29Val 4.25GHzet... ehet az iksznegyvennyóc jobb lenne DDR3 & 45nm alá?
vagy hagyjam a retekbe már és várjam meg a nehalemet 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

serito
(senior tag)
Köszi! De nem is volt meg az 5Ghz! 
vannak olyan dolgok amikbe bele kell törődni
annyit tudok mondani hogy mondjuk idle 1.36v load 1.25v biztonságosabb mint egy loadlineos 1.25v. bár attól függ honnan nézzük. előbbinél menne 20 utóbbinál 12 évet..szval nem érdekes.
hogy az x48 jobb e ddr3 és 45nm alá mint a 790i arról megintcsak nem tudok mit mondani.. nem volt ( nem is lesz
) 790i-m de nagyon megvagyok elégedve az x48.-cal és ddr3-alá is ilyenem lesz. ahogy olvasom a te lapoddal csak a szívás van. én nem panaszkodtam még erre egyszersem 
serito-lipi
lesz még visszavágó nyugika

[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Fogalmam sincs,hogy mi történik közben.Nálam 28 percnél volt 1x ,s ha durva a tuning(szar)mindíg máskor.Nézd a hőt!Mikor több a meló jobban melegedik.Én régebben azt bambultam,de nagyon unalmas
-Beony 8400+p35(E!!!)Vs 8600+p45dq6..khm..
-Én se hagynám!!!-
Subaru: Extrém IC tuning
Szombathely-Győr-Bp!