Sziasztok, nem tudjátok véletlenül, hogy egy Q9450-es procit mikor és hol lehet majd a legkorábban megrendelni?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Elvileg januárra ígérnek most ilyen 45nm-es nyalánkságokat
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

jugeen
(PH! addikt)
k|ngp|n & Shamino & hipro5 Athens overclocking
WinRAR 3802
3DMark06 29061
AquaMark3 325742
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

Soak
(PH! nagyúr)
Erre már nagyon kiváncsi voltam, hát hozták a formát... 
photofreak.me

Sárpac
(PH! nagyúr)
Hát ja szokás szerint szétbaxnak egy jó kis procit a nagy bxdös semmiért!
Sok a lé nincs pedig lehetne nemesebb dolgokra is adományozni!
Alapfesz alatt a maximumon túl!

SzlobiG
(PH! félisten)
Úgylátszik nem rossz az az X38 chipset.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Soak
(PH! nagyúr)
Ne mbaszták szét, semmi baja sincsen. Gondoltam ,hogy te leszel az egyetlen aki majd jugeen szerencsétlen procijával egyfolytában példálozni fog
photofreak.me

jugeen
(PH! addikt)
Paci, ezek az emberek nem igazán adnak ki pénzt alkatrészekre.... Ameddig mi szenvedünk, hogy szerezzünk egy árva ES-t, ők addig kapnak egy tálcával ( képletesen értsd ).

jugeen
(PH! addikt)
Visszaírt a kedves kolléga a procival kapcsolatban. Idézném: this is a really bad chip 

Sárpac
(PH! nagyúr)
Ehh lemaradtam valamiről?
jugeen a qx6850 ES-ről van szó?
[ Szerkesztve ]

Soak
(PH! nagyúr)

Szerk : Épp azt akartam mondani ,hogy 1 fillérjükbe sem kerül. Kingpin kapott pl legelsőnek GTX-et, asszem csak 2hétre rá kapott más

[ Szerkesztve ]
photofreak.me

jugeen
(PH! addikt)
jajajaja. sajna beteg volt az. jelenleg qx9650-et nyúz az illető, ami még nem eladó. bárcsak az lenne. 

Sárpac
(PH! nagyúr)
Sebaj ha majd megpurcant az is eladó lesz!
A nagy fesz kinyírja ezeket a procikat néhány óra alatt!!!
[ Szerkesztve ]

jugeen
(PH! addikt)
rosszindulatú vagy, mint egy tumor!
nem szokása az illetőnek az átbaszás. kellemetlenül is érezte magát. nagyon korrekt volt,fizette a postaköltségen kívül még a WU díját is!

Sárpac
(PH! nagyúr)
Lehet úgy volt vele úgyse tuningolod nélküle meg megy alapon és csókolom! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amúgy nincs bennem rossz indulat, csak tényeket írok le egy 1.3V-ra hitelesített lapka 1.9V-on hajtva hatalmas gyilkolás a chipre nézve!
[ Szerkesztve ]
jaja, jól tolják a srácok, de már többen vannak kinn 
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

jugeen
(PH! addikt)
mínusz 120 fokon 

SzlobiG
(PH! félisten)
Azta 1.9-et kapott a procc?
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Achill3uS
(PH! nagyúr)
minusz fokokban a szilicium magokban olyan változások mennek át amiket csak egy fizikus tudna normálisan elmagyarázni, de a lényeg, hogy nem olyan könnyü azt megölni
szted a 65nm-nek milyen a 2.0v?
nem fél napig primeolni kell, hanem bencheled pár órát és helo. lehet h veszit az élettartamából pár évet, de szted hol érdekli ez a tuningereket, amikor még te is rossz esetben 1-2 évente cserélsz..
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

Soak
(PH! nagyúr)
alap. De LN2 alatt belefér
photofreak.me

jugeen
(PH! addikt)
ott volt majdnem az összes kókler. ha hívtak volna minket is, akkor meg lett volna az a 30k. 
hehe, off course 
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Achill3uS
(PH! nagyúr)
egy f 
egyébként mostanában mindenhol nyomadják az OC party-kat, kezdek nagyon sárga lenni
nemigaz, hogy ennyire el vagyunk maradva.. bele kell húzni idehaza is..

nyomatják

Nemsok idő már sztem..

P00By
(PH! nagyúr)
Ne is legyen sok idő, rájuk uszítom a tüntetőket és kalap 
mármint achi utolsó két mondatára értettem 
Tüntetőket nem kérünk..

45nm 1,84V vcore az igen ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyébként nagyon durva! 3DMark06 majdnem 30000 pont 
Igen gyilkolás ha valaki befogná ilyen órajelen 24/7-re
Néhány tesztet viszont kibírnak ezek a procik... Ez olyan, mint a ramok! Nagyrészük (Micron D9) simán bírja egy tesztig 2,8V-on is akár, 24/7-re igaz halálos, de néhány percig simán kibírják! Hűtésről kell gondoskodni és kész...
(#579) Foxmulder89 válasza Keldor papa (#578) üzenetére

Foxmulder89
(fanatikus tag)
Hát nekem volt 4darab 1000+ D9GMH-s A-Datám és 2,5volton meg is halt belőlük 2, valószínű hogy attól mert mi mástól
pár órát ment így.
Igazából nem halt meg, 1 bit hibás benne, ninsc olyan progi vagy valami amivel lelehetne tiltani bizonyos részét a memóriának? mert akkor menne rendesen 

tlac
(PH! nagyúr)
linux alatt megoldható
meg a dos, win9x, me alatt is (win98-ban csináltam ilyet)
xp, vista-ról nem tudok, de nem lehetetlen írni rá programot
[ Szerkesztve ]

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Röviden asszem elég ennyi:

"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Foxmulder89
(fanatikus tag)
okés, kaptam már egy oldalt is erről, köszi! 
(#583) Keldor papa válasza Foxmulder89 (#579) üzenetére
Hűtés volt rajta? Ha nincs rendesen hűtve az is kinyírhatja hamar...
(#584) Foxmulder89 válasza Keldor papa (#583) üzenetére

Foxmulder89
(fanatikus tag)
Hát csak a bordák amit alapból kapott.De fizikai sérülés nincs rajta semmi, csak egy bit hiba.

Sárpac
(PH! nagyúr)
Pontosan alacsony hő hatalmas áram magas feszültség miatt a szilicium elveszíti félvezetőképességét!

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Miért nem viszed vissza? Akkor simán legarizzák szvsz...

Foxmulder89
(fanatikus tag)
Persze tudom, csak nincs meg a papírja

(#588) Keldor papa válasza Foxmulder89 (#584) üzenetére
Pedig arra venti is kelett volna! Mondom a megfelelő hűtésről gondolskodni kell! Akkor azért halt az meg, szerintem izott az a ram órákon át...
[ Szerkesztve ]
(#589) Foxmulder89 válasza Keldor papa (#588) üzenetére

Foxmulder89
(fanatikus tag)
nemtudom ,de szerintem nem valószínű..nem voltak forróak és mivel 512megás ezért csak féloldalasok, és zalman 7700cu volt még akkor mellette 12cm-es ventivel 2400rpm-en szóval kaptak azok is a szellőből
ezek a kingmaxok se melegednek annyira pedig néztem 2,3v-n 1166, nincs rajta borda és langyos.
(#590) Keldor papa válasza Foxmulder89 (#589) üzenetére
Akkor nem tudom... mondjuk az A-DATA nem a legjobb ram... szerintem Crucial bírta volna jobban
(#591) Foxmulder89 válasza Keldor papa (#590) üzenetére

Foxmulder89
(fanatikus tag)
A fene tudta még amikor én ezeket megvettem
Azóta jobban vágom a témát ,meg ez volt az első ddr2-es ramom és nem néztem utána elötte
arra alapoztam hogy másnak ment 2,8voltot kis ideig, akkor az enyémet nem fingathatja ki 2,5v de úgylátszik mégis, ha meg nem az volt akkor nemtudom mi.Rejtély marad 

Achill3uS
(PH! nagyúr)
de mennyi idő alatt
addig már rég core 3 penta lesz 

Soak
(PH! nagyúr)
Octa te lamasztikus 
photofreak.me
neminkább átüt a fesz és ez vág haza pár tranyot?
anno amikor a planár epitaxiális technologiát tanultuk volt erröl is szó csakhát nem biztos, hogy amit az elvek szerint ígyugy van az egy 65nmes procinál is úgy van. pl mi szivárgási áramrol absz nemtanultunk.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
AMD-nek sanyi már megint
P00by féle linken is valami 45%-ot emlegetnek(mondjuk azt nem olvastam még végig,de impressziv).
Meg azért kickass,hogy AMD itt fejlesztgeti a Phenomot,aztán lenyomja a Kentsfield is,sőt ha jól tévedek még a Conroe is
Bár valami szintetikus tesztekben kijönne jobban a számítási teljesítmény-beli különbség,lehet lesz itt még meglepetés...
[ Szerkesztve ]
hööhnye 
Lehet eladom a kvadot és lesz fini kis 45nm 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

P00By
(PH! nagyúr)
Nekem az a nagy dilemma,h duo vagy quad...a duo felé hajlok
Én a helyedben eladnám!