Aham az tökéletes Coretemp ből a mostani verziók jók, egy időben a VID-.m ugrándozott más más Coretemp-el ha mértem egyszer 1.225V volt egyszer meg 1.1625, de az eredeti 1.225.
Hát igen, most eléggé olcsó lett Q9550 ezt tudom figyelmedbe ajánlani ebből is persze az E0-ás verziót mert csodákra képesek.
E8600-nál az a jó, van egy 10es szorzód ami sokban segíti a tuningot. 
Intel 4.5GHz LinX Stable Club

De ugyanez igaz a Q9xx0-esek többi tagjára is, mindnek felment az ára. Egyedül a Q8x00 széria maradt a régi (persze most új, bolti árakról beszélek). Nekem az is szimpatikus, de nem tudom, hogy a gyakorlatban mennyit vesztenék a -2 mega gyorsítótárral.
Meg hát amúgy is kifutó termékké válnak lassan. Persze ettől még sokáig jók lesznek, afelől semmi kétség.
Hál istennek a procik erkölcsi kopása sokkal gyorsabb, mint az alkalmazások szempontjából vett teljesítményvesztése. Az E8000-es szériával is el lehet lenni sokáig, de még egy E6000-es Conroe-val is. Pedig, ha naprakészek akarunk lenni és nagyon szigorúan nézzük, akkor elvileg ezeket már "dobhatnánk" ki (inteles marketing szöveg következik

![[link] [link]](http://img46.imageshack.us/img46/6615/riportdokee78pc12676883.th.jpg)