Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
sejtem, ha jól tom a singel cardos wr is XT-s, 30<. Igaz az nitro-val.

jugeen
(PH! addikt)
Blikkből vagy Storyból nem akarsz linkelni?
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

P00By
(PH! nagyúr)
A Bestet kihagytad
Az oldal oké hogy az, de a hírben mi a Blikk?

jugeen
(PH! addikt)
a hírben nincs blikk. nem is arra irányult, hanem az oldalra. már csak azt lenne jó tudni, hogy a kedves intel is miért csinálja ezt, hogy 18-án bemutatja a CPU road map-jét, rá egy hétre meg bemutat egy újat.

Sárpac
(PH! nagyúr)
Jah kb 1hónapig menne a proci aztán hetente kellene 100mhz-el csökkenteni az órajelét, hogy működni tudjon amíg meg nem purcan!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
Lehet, hogy megtudtak valamit a K10-ről, vagy csak kamuztak a roadmapon, vagy ők sem tudják, hogy mit miért csinálnak...
Mindenesetre ezt az 1600MHz FSB-t sejteni lehetett szerintem. Ha lap jön(X48), akkor proci is jön!

Lalaboy
(őstag)
Nekem nem teccenek az Intel "csusztatasai"! Ertem az X38-ra es a Quad-okra is! Valamiert kapkodnak, pedig okuk igazan nincs ra. Gyonyoruen teljesitenek az uj 45nm-es prockok, de remelem nem az lessz, mint anno B3 vs. G0-val! 
Íme a Harpertown-ok árai! Húzos 1-2 darab....

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
De nekünk nem is ezek az árak kellenek. Csak lesz előbb -utóbb Yorkfield 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Sárpac
(PH! nagyúr)
80W 3400mhz hmm azért csak javítottak a fogyin is!
Kár, hogy 280rugó!
Alapfesz alatt a maximumon túl!

jugeen
(PH! addikt)
ne izgulj, hamarosan lesznek árak. 

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Nem amiatt izgulok,hogy mikor lesz,hanem inkább amiatt,hogy mennyi. Nehogy öreg szívem megálljon,ha meglátom őket 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

jugeen
(PH! addikt)
visszatekered a Quazánod órajelét, visszaveszed a feszt, és a villanyszámlán megspórolod a különbözetet 
érdekesek ezek a löncs détek. Elég nagy a szórás.

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Hát azért ennyire még nem vészes a helyzet
Meg aztán félek,hogy nem jönne össze a különbözet mire kijönek 

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Yorkfield csak nem lesz ebben az évben 
De ezt tudni is lehetett....

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
De azért reménykedtem,hogy azt is előrehozták. Azt tudtam,hogy eredetileg 2008-ra mondták ...

Lalaboy
(őstag)
A Yorkfield kb. 90%, hogy lessz ebben az evben! 

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Ez igazán jó hír. Úgy látszik,te jobban informált vagy,mint én/mi... Honnan származik az info?
lessz=lesz,de ezt betudjuk ritkán használt nyelvtudásodnak 

Lalaboy
(őstag)
USA!
Velemenyem es az amcsi infok szerint itt kerul eloszor (es Tajvan) piacra, kivetelesen nem az EU-ban!
Az Intel eloszor a nagy cegeket ((Dell, HP, stb.)(szokasahoz hiven
)) latja el, kesobb a retail paicot! 
Hát ez sajnos ilyen...
de más is így szokta csinálni... pl. AMD

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Jólvan,majd legfeljebb küldesz nekünk egyet-kettőt 

M3kk
(őstag)
Egy-ket zsakkal
.
. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Mindig ezek a zsákok 
Nem eppen Wolfdale vagy Yorkfield de lagalabb 45nm. Jobb topic-ot nem talaltam...
Hans de Vries - Nehalem die photo analysis:
[link]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Azt hiszem lassan létre lehet hozni egy Nagy Intel Nehalem topic-ot!
Lehet összedobok egy jó kezdő hozzászólást délután, ha nem előznek meg.

Soak
(PH! nagyúr)
Minek ?
photofreak.me

jugeen
(PH! addikt)
mikor lesz már? 

M3kk
(őstag)
?
. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"

jugeen
(PH! addikt)
benéztem 
rossz hatással vannak rám a QX-ek
Intel Core 2 Quad 45nm Yorkfield 2.33GHz ES

Végülis ráér... 1 év mire itt lesz.
jugeen: De szeretnék egy ilyet! 

Mathiask
(tag)
Na valaki csinálhatna egy Nehalem topicot, mert már kerestem, hogy mi is lesz az pontosan. Jól jönne egy összefoglaló.

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
A kérdés változatlan...
Minek?
Á nem jó az semmire, meg mindig nyomkodni kellene az F1-et bootoláskor. 

Mathiask
(tag)
Azé' hogy tudja a jónép(én is) mi az a izé.
Beleférne az 

Frigo
(őstag)
Majd holnap ha ráérek nyitok annak is 
Amúgy valószínűleg tavaszi IDF-en már demózni fogják . 

jugeen
(PH! addikt)

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Alakul a molekula...
Jöhetne már 
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Türelem skacok 
Hát ha meg is érkeznek ezek a procik akkór rohadt drágák lesznek. A mostasni C2D-k hoz képest nem lesz olyan nagy az áttörés.