Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1001) yoid válasza subaruwrc (#1000) üzenetére

yoid
(tag)

Ok. csak adjak mar ki ezeket a procikat :W .Felig kesz a gepem , mar csak a lap, proci, hutes, memo, vga hiany van.De meglesz. Veszek egy Geforce 9-est februarban = Crysis talan jatszhato lesz. ;]

(#1002) Nyugdíjas válasza yoid (#1001) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

ar csak a lap, proci, hutes, memo, vga hiany van
A másik fele akkor mit jelent? Jaa,már van HDD?:DDD

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#1003) yoid válasza Nyugdíjas (#1002) üzenetére

yoid
(tag)

Bizony. :DDD ja meg samsung 226cw meg haz , samsung dvd iro, corsair 520 tap,mx revo.,logitech wave keyboard.Ez se vot keves zseton.

[ Szerkesztve ]

(#1004) Zájec válasza Nyugdíjas (#1002) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

szerintem már félretett egy dvd lemezt is..
egyébként nem áll rosszul a gyerek... csak a tempó túl gyors neki... ;]

(#1005) yoid válasza Zájec (#1004) üzenetére

yoid
(tag)

:DDD ja 400gb hdd sata 2.A tobbi hianyzik , mert nem lehet kapni. :W

[ Szerkesztve ]

(#1006) Dare2Live válasza westlake (#998) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

fudzilla elég hivatalos? :) [link]

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#1007) Nyugdíjas válasza Dare2Live (#1006) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Az pont nem:DDD

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#1008) Lalaboy

Lalaboy
(őstag)

Nem ok nelkul szidtam, mint a bokrot a lapom bioszat! :D Uj BIOS-al, 3600Mhz-re probaltam a konfigot procifeszre beloni, eleg turhetoen sikerult. :B 1.256V Prime stabil 4 magra! :B

(#1009) Lalaboy

Lalaboy
(őstag)

Javitom a linket, mert mar regisztraciot kerntek! :( 1.256V

[ Szerkesztve ]

(#1010) westlake válasza Dare2Live (#1006) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

meg mindig fenntartom, hogy az intel ezidaig 1000$-ban maximalizalta a flagship processzorai arat.. egyebkent nezd meg mikori keltezesu a hir es mikor irtam en az 1000$-os dolgot.. szal nyugodtan tamadj le amiatt, hogy nem vagyok jovobelato :U
mod: lehet, hogy neked folyamatosan kuldik az inteles csokak az infokat, nekem nem..

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#1011) y@no válasza Soak (#982) üzenetére

y@no
(kvázi-tag)

hmm 10x meg 11x szorzó? xal nem szorzó lockos, de nem is ES

[ Szerkesztve ]

www.UNICEF.hu

(#1012) Soak válasza y@no (#1011) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

??? Nem attol nincs szorzo lock benne mert ES , hanem mert QX

photofreak.me

(#1013) Dare2Live válasza westlake (#1010) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

linkelhetebb régebbi infot is bőven van forrás.
"To avoid hurting QX9650 sales, the QX9770 will actually carry a price tag greater than $1000 when it arrives in Q1 2008."

[link]

Vicces, nem hogy leszursz mást, hogy rosszul tudja aztán kiderül, hogy mégsem tudja rosszul. Csak te vagy tájékozatlan. És feldühödsz amikor úgy viselkednek veled mint te másokkal: "Leszúrnak"

[ Szerkesztve ]

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#1014) y@no válasza Soak (#1012) üzenetére

y@no
(kvázi-tag)

xal qx-ekben nincs szorzó lock. ezt is tudom már :)
500fsb 45nm-en 4 maggal még mindíg utópia ?

[ Szerkesztve ]

www.UNICEF.hu

(#1015) Nyugdíjas válasza y@no (#1014) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Már rég nem utópia...

(#1016) Overlocker válasza Nyugdíjas (#1015) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azért nem könnyű...

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#1017) Soak válasza Nyugdíjas (#1015) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

nem is épp egy gyakori madár az égen :)

photofreak.me

(#1018) Nyugdíjas válasza Soak (#1017) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

De attú még nem utópia :P

(#1019) Shkiz0 válasza westlake (#1010) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Phenom családba idén viszont már nem érkeznek új modellek, így a legdrágább négymagos még legalább egy-két hónapig a nagy tételben 283 dollárba kerülő Phenom 9600 lesz. Eközben az Intel is árat emel a csúcsszegmensben: a vállalat éppen januárban tervezi átlépni az eddigi lélektani határként alkalmazott 999 dolláros árat asztali processzorainál. Korábbi hírek szerint a nagyobbik gyártó választékában ekkor tűnik fel a 45 nanométeres csíkszélességű, 3,2 GHz-en ketyegő Core 2 Extreme QX9770, meglehetősen extrém; 1399 dolláros áron.

Az a baj a phenomokkal.... cikkből idézve :)

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#1020) Lalaboy

Lalaboy
(őstag)

Csinaltam egy 1.3V-os tesztet a Yorkfield-el! 1.296V 3760Mhz! Prime stabil Small FFT-re!!! :)

[ Szerkesztve ]

(#1021) Lalaboy válasza y@no (#1014) üzenetére

Lalaboy
(őstag)

Majd januarban a 45nm-es Yorkfield-ekkel lehet az lessz! De csak a 4 magosokra vonatkoztatva! :)

(#1022) y@no válasza Lalaboy (#1021) üzenetére

y@no
(kvázi-tag)

reméljük a legjobbakat :)

www.UNICEF.hu

(#1023) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

E8400@ 4Ghz for 24/7 video

[ Szerkesztve ]

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#1024) tlac válasza Overlocker (#1023) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

csinálhatnál egy screenshot-ot is ;)
mennyi az alapfesze/vid-e ennek?

(#1025) Overlocker válasza tlac (#1024) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

majd csinálok..

Ha jól emlékszem 1,22v-vel indul..coretemp még nem támogatja..

(#1026) VinoRosso válasza Overlocker (#1023) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

milyaza 4 torony ottan? Azok nem passzivak?

(#1027) VinoRosso válasza Lalaboy (#1009) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mija Lala most meg léggel tolod? Vagy mi az a CPU rpm??

(#1028) tlac válasza VinoRosso (#1026) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

szerintem ez

(#1029) VinoRosso válasza tlac (#1028) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nemtuttam hogy ezt érdemes aktivba is tolni.

(#1030) Overlocker válasza VinoRosso (#1026) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De, de ezt 3 ventivel érdemes igazából használni, így sokmindent elver ;)

(#1031) Lalaboy válasza VinoRosso (#1027) üzenetére

Lalaboy
(őstag)

A vizpumpa van rakotve, hogy ne sivalkodjon, hogy nincs hutese a procinak! :D

(#1032) yoid

yoid
(tag)

Ugy nez ki nem lesz januarban quad penryn.Februarban lesznek. :Y

(#1033) Keldor papa válasza yoid (#1032) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nembaj legalább lesz Q9450 helyet Q9550-re is pénzem :D nem árt a nagyobb szorzó szvsz.

(#1034) yoid válasza Keldor papa (#1033) üzenetére

yoid
(tag)

Ja lehet en is olyat veszek.majd meglassuk. ;]

(#1035) Nyugdíjas válasza Keldor papa (#1033) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Én sem bánom,legalább helyre jövök addig én is anyagilag. Köszi intel ;]

(#1036) ShadowK

ShadowK
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Uj gepet szeretnek osszerakni es szuksegem lenne par hozzaerto szora :) (ne kuldjetek el a milyen gepet vegyek topicba mert nem arra megy ki a dolog ;) )
Eddig az volt az alapotlet hogy egy E4500, egy GA-P35-DS3 meg valami 800 vagy 1066 ram es megrantom a procit ameddig birja valami nem tul nagy fesz-en, egy 3200-at ki kellene hozni belole...
De ahogy olvasgattam ezekrol az uj 45nm-es procikrol es hogy lesz 2 magos verzio is, felcsillant a szemem hogy akkor majd megvesszuk ezt ha kijon es megrantjuk ezt, meghozza jobban mint az E4500-at.

Szoval most inkabb 45nm fele hajlok de itt is van tobb lehetoseg. Nem akarok hu de sok penzt elkolteni szoval minnel kevesebb $bol akarok minnel tobb erot kisajtolni ;)

Gondoltam egy E8200-ra amit ha jol latom meg lehet rantani 4G-ig csak hat kicsi a szorzoja... szoval egy 500 FSB-t kene birnia a lapnak. Ahogy lattam ezen az oldalon a lap birt 525-530 FSB-t is E6300-asokkal. Gondolom akkor ugyanezt az FSB-t tudja majd produkalni az E8200-assal is jol gondolom?

Olvastam par helyen, hogy Q2-ben meg fog jelenni egy Wolfdale-3M verzio is, 3M cache-el, ami nekem eleg lenne, ez nagyon megtetszett, olcsobban is jonnek ki vele. Legjobban erre a verziora hajlanek, egy ilyen Wolfdale-3M (modelszamot csak annyit olvastam hogy E5xxx -ek lesznek) es melle a DS3 es ha minden igaz es meg tudom vele rantani egy 500-as FSB-ig akkor kesz is lenne az en alom konfigom ( na meg persze egy zalman 9500led huteni)
Persze nem igazan akarnek 40-50-ert venni valami X38 vagy megdragabb X48 chipsetes lapot melle mert nem olyan a keret es ha minden igaz a DS3 is birt mar masnak is 500 felett.

Tudtok valamit ezekrol a 3M-es Wolfdale-ekrol? Megeri ezt a verziot valasztani?

Koszi

[ Szerkesztve ]

(#1037) Soak válasza ShadowK (#1036) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

Szerintem várd meg az előzetes teszteket a 3M-ás wolfokról , nehogy nagyon gyik FSB-t menjenek és bukjon az elmélet :) ...

photofreak.me

(#1038) Bundás22 válasza ShadowK (#1036) üzenetére

Bundás22
(őstag)

én megmondom mit vennék
16-18K ért egy használt 965ös chipsettel szerelt lapot
10K ért gagyi 800-as ramot(a ram márkája alig hat a teljesítményre de a pénztárcára annál inkább)
15K E2160+hűtő
utánanéznék támogatja a peryn-t a lap(csak olyat), és mikor elérhető áron lesz lecsapni egy jó kis pernyn-re, valamikor nyáron/ősszel, persze 3ghz-en használnám a kis E2160-ast ;]
ha vársz méregdrágán lesz csak 45nm proci(amíg újdonság), ősszel sztem elég olcsó lesz, akkor elpasszolod a kis procit 6K-ért, vesztesz kemény 8-9K-t

Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

(#1039) ShadowK válasza Bundás22 (#1038) üzenetére

ShadowK
(kvázi-tag)

965 azer mar regi cucc sztem, egy P35 szimpibb, es nem veszes az ara, 22-er mar lehet kapni valami GA-P35-DS3L-t, na de nem is penrynt akarok en venni hanem wolfdale-t , penryn draga lesz az biztos, de a Wolfdale-3M-re 133$ volt kiirva intel papatol arra meg rajon a tobbi de ez nem egy veszes osszeg foleg igy indulasnak, nem hiszem hogy van ertelme varjak vele oszig... az mar majdnem 1 ev......

[ Szerkesztve ]

(#1040) Soak válasza ShadowK (#1039) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

a wolfdale is penryn mint ahogy a yorkie is

photofreak.me

(#1041) ShadowK válasza Soak (#1040) üzenetére

ShadowK
(kvázi-tag)

igen en arra gondoltam hogy nem akarom bele vetni magam egy 4 magos 1000$-os valamibe hogy varjal hogy aztan essel 300-at meg 400at fel ev alatt hanem egy 2 magos wolfy 3M lenne a nyero ami szvsz alap intel papa-s 133$ert nem sok nincs minek varjak fel evet hogy menjel le vagy 30$t

(#1042) Keldor papa válasza ShadowK (#1041) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ne haragudj, de elég furin fogalmazol, egyszerűen nem értem amit írsz...:)
A Wolfdale a 2 magosok magjának a neve, a Yorkfield a 4 magosok neve a Penryn meg a 45nm-es Core 2-k kódneve...

Mivan amúgy a Extreme-kkel? Hogy jönnek ide? Kajak nem vágom amit írsz... :B Lesz 266$-ért is York, nem kell QX-ben gondolkodni...

[ Szerkesztve ]

(#1043) ShadowK válasza Keldor papa (#1042) üzenetére

ShadowK
(kvázi-tag)

Bocsi lehet nagyon omlesztve irom a dolgokat :D ;)
Tisztaban vagyok hogy melyik milyen, csak azert mondtam hogy nem valami penrynt teszek hanem kizarolag wolf-ot mert erre van penz. Na erre jott az hogy a wolf is penry, stb :) felreertesek :) a lenyeg hogy wolfendale a celpont :K

(#1044) Soak válasza ShadowK (#1041) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

en sem teljesen értem.... nem azt mondtam ,hogy vegyél yorkfieldet ,hanem hogy a Penryn családba tartozik a wolfdale és yorkfield is ,te emlegetted a penryn-t és a wolfdale-t külön proci ként

szerk: nem félreértések, csak te rosszul tudsz dolgokat ... :) Penryn = Wolfdale (2mag) és Yorkfield (4mag) ..... olyan mint most a Core 2 conroe (2mag- duo) kentsfield (4mag- Quad )

[ Szerkesztve ]

photofreak.me

(#1045) ShadowK válasza Soak (#1044) üzenetére

ShadowK
(kvázi-tag)

ok bocsi :B

(#1046) Dare2Live válasza Keldor papa (#1033) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most nézegettem tunningeredményeket hát tényleg nem. szvsz egy 4500 lazán bent lehet egy ilyen prociban azmeg még 8* is 563mhz. Elég komoly követelmény mind ram mind lap irányába.

Február elején meglátjuk.

(#1047) Achill3uS válasza Dare2Live (#1046) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

mind proci irányába, azért az 550+fsb-re képes chip se tul jellemző... mindenesetre a wolf-ok elég bizalomgerjesztőek...

[ Szerkesztve ]

••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

(#1048) Lalaboy válasza Dare2Live (#1046) üzenetére

Lalaboy
(őstag)

A wolfdele-kban van eleg potencial, hogy "kellemetlen" perceket szerezzenek a yorkfield prociknak! (Megjott az uj BIOS a lapomhoz, vasarnap ranezek az FSB&memoria limitekre!) A retail QX-ek is eleg "gyatra" FSB-t futnak, tisztelet a keves kivetelnek! :K

(#1049) ShadowK válasza Dare2Live (#1046) üzenetére

ShadowK
(kvázi-tag)

Igen nagy kovetelmegy, de 500-at viszik a P35-osok, itt pl van tobb pelda ra http://gorneck23.extra.hu/P35tuning.html

Azt olvastam hogy a Wolfdale 3M nem 1333FSB-s lesz mint a 6M-es valtozatok hanem 1066 ami nagyon jol fog jonni. :))

(#1050) Lalaboy válasza ShadowK (#1049) üzenetére

Lalaboy
(őstag)

:(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.