Igen! A 4.5Ghz mar belesik a "kegyetlen feszt kell adni" kategoriaba, legalabbis nalam es gondolom a tobbi retail tulajnal! 4.2-4.3Ghz meg elmegy 1.45-1,47V-al, de aztan mar jocskan 1.5V fole kell menni, ahol gondolom a proci fogyasztasa jocskan 200W fole megy...... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Lalaboy
(őstag)

jugeen
(PH! addikt)
várd meg a P45-öt. ahogy tegnap hallottam, az x48 is gyenge szereplő.
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

P00By
(PH! nagyúr)
Ha már itt tartotok,a P45 mikorra várható?(kb.)
Tavasz, nyár.

Lalaboy
(őstag)
Akkor cserelhetek megint alaplapot?!

Igen! 

Lalaboy
(őstag)
Puffneki! 

Lalaboy
(őstag)
No akkor miert nem idulszbe! Kivalo lapod van a enyemeknel jobb ramokal????!!!!
\

jugeen
(PH! addikt)
mert még nem érkezett meg a york 

Lalaboy
(őstag)
Amerika egy kirakat!~
[ Szerkesztve ]

Lalaboy
(őstag)
Ne engem kerdezz! Az unio szoszerint keresztbetesz~! z inrel nemtudja ellatni, az uniot, .........

Lalaboy
(őstag)
Az Intel megprobal keresztbetenni az unonak, Az unio embargoz minket. nemkerul a ;egujabb technologia europaba!

Lalaboy
(őstag)
Majd idovel! 
[ Szerkesztve ]

jugeen
(PH! addikt)
ES jön, nem Retail. Retail-t lehet kapni itthon is. 2-3 nap mire megjön.

Soak
(PH! nagyúr)
Hát ha alacsony fesszel tudhatja , mivel hideg is és annyit fogyaszt mint egy conroe G0... szerintem egy jobbat simán
photofreak.me

Soak
(PH! nagyúr)
Csakhogy -50fokon sokkal kevesebb fesszel is beéri
photofreak.me
Itt jól látom, hogy elvileg a Nehalem-ek (sőt, akár a Core2-k) közt lesz 8 magos proci? 
Vagy ez csak számomra ujdonság, hogy ilyen hamar lesz 8magos? 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Soak
(PH! nagyúr)
jól
photofreak.me
Ráadásúl az natív 8 mag lesz, azt ígérik!
Már alig várom!
Bár a Larrabee érdekesebb lesz

Soak
(PH! nagyúr)
Azért egy Octa extreme árára kiváncsi leszek 
photofreak.me

Lalaboy
(őstag)
Neked jon ES? Remelem kijon a lapomhoz addig valami normalis BIOS! 
1499$ tuti lesz... 

Lalaboy
(őstag)
Meg a mostani QX6950&X38 tamogatasa sincs kiforrva BIOS (retail) szinten! 

Soak
(PH! nagyúr)
Jah, vagy majd a legelső ES-ek 2k-ért 
photofreak.me

yoid
(tag)
A hutes quadokhoz leghutes vagy vizhutes legyen (lehet , hogy tuningolni fogom egy kicsit , de lehet hogy jobban).?
nem nativ 4 a 8meg a szokásos 2*4?
Mondjuk a QP megjelenésével tök8 lesz, hogy nativ vagy nemnativ.
btw én már a larat nem is mondom érdekesnek majd az azt következő lizeres procik, na azok...
[ Szerkesztve ]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Soak
(PH! nagyúr)
Sőt, a bioszámitogépek sokkal érdekesebbek
... komolyan, itt van a 4 mag, de ti már 3 architekturával arébb vagytok 32magnál
...
Amugy kiváncsi leszek a 8magra, mert ugy kicsit nagyobb ugrás mint a 2-->4
photofreak.me

vedini
(őstag)
mért lenne nagyobb a 4-8, mint a 2-4 ? (sztem pl az 1-2 -re volt a legnagyobb ugrás)
egyébként ha jól tudom bejön megint a HT, kemény lesz, ha a cinebench kapásból 16 részre fog oszlani
workworkwork...

Soak
(PH! nagyúr)
mivel nem 2 maggal van több, hanem 4-el ... százalékosan ugyanannyi, csak épp számositva nem... mondjuk szerinted az 1-2 ugrás olyan volmuneü mint a 32-64 (sarkitott példa)
szerk : a másik ,hogy 8magot kivitelezni is bravur, persze 10év mulva, a pasziánsz is 16 magot használ majd
[ Szerkesztve ]
photofreak.me
következőnek javaslom, hogy vmilyen végtelentört alapu log al fejezd ki a fejlődés ütemét. (sarkitott példa)
Mi halandók inkább maradunk %osnál... 
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Soak
(PH! nagyúr)
Szeretem mikor az emberek csak ugy kiragadnak pontokat.... meg hogy nem akarják érteni mit probálok mondani... nembaj, ti halandók sosem lesztek tökéletesek 
photofreak.me

vedini
(őstag)
gondolj csak a moore törvényre, ' 65- be nyilatkozott először Moore, és talán 2019-ig meg is marad a növekedés üteme
emiatt gondoltam, hogy az időben haladást is figyelembe vége 1-2 -re ugyan az a komplex feladat volt, mint a 32-64 -re
a HT-t figyelembe véve, még ezen is csiszolhatnak, hogy magonként nem logikailag 2 szál hanem, esetleg több is működni fog párhuzamosan
workworkwork...
de nem is töketlenkedünk ilyeneket össze... 
Hogy necsak überOFF legyen: Érdemes elolvasni Kirkel való riportot a jövő q3/q4ben érkező proci teljesítményéről. [link]

yoid
(tag)
Csak az a baj , hogy biztos jo draga lesz, es az ev vegen jon ki , ha minden jo.30% sebb. nov. a penrynhez kepest , azert az nem akkora , hogy megerje varni.A kesobbi nehalemek bizos akar 2* gyorsabbak is lesznek , de az kb 1.5 ev mulva .Sajnos nem tudok varni ilyen sokaig.Megveszem a penrynt, azt megnezem , a nehalemre erdemes volrt e varni.Ugyis jatekra hasznalom , nerm fsb limitesek a jatekok , ugyhogy a nehalem jatekban nem biztos , hogy annnyival gyorsabb lesz , hogy megerje varni.

yoid
(tag)
2009 kozepen allitolag lesz 8 mag.

yoid
(tag)
Biztos 100.000ft felett.

jugeen
(PH! addikt)
azért egy QX-es york nem annyit eszik mint egy conroe, hanem közel annyit mint egy kenstfield.

jugeen
(PH! addikt)
elvileg jön, a gyakorlat akkor igazolódik be, ha a kezemben lesz.

jugeen
(PH! addikt)
az X38-nál az 1900-as QSB stabilan tartása a probléma, nem pedig a 45nm CPU-k támogatása.

Soak
(PH! nagyúr)
hát nem tudom, eddig pl a PH méréseiből nekem ugytünt ,hogy a conroe-hoz közelebb áll azonos feszen ...
photofreak.me
nem csak mi mértük ki ezt.

Soak
(PH! nagyúr)
azért irtam ,hogy pl 
photofreak.me

yoid
(tag)
Yorkfield mikor lesz itt kaphato a boltokban?
Hivatalos megjelenés Január 8.
Szerintem nálunk Jan.-Febr. környékén.

Achill3uS
(PH! nagyúr)

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Naneee
Gratula
Over: Jó a kis "logód"
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

tlac
(PH! nagyúr)
finom 
szép, grat 
hát ez
le a kalappal

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?